Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teenfilozofija

Marketing

Školstvo o toleranciji na nasilje.

wavemahwavemahwavemah
Pozdrav. Danas ću vam pisati o toleranciji nasilja u našoj školi.
Tamo kod ulaza piše ovo: Nulta tolerancija
na nasilje u školi
vlada republike Hrvatske
Taj naslov se uopće ne provodi zalivenzalivenzaliven. Svakih nekoliko dana izbijaju ogromne tučnjave u kojima stotina učenika navija dva-tri učenika se tuku namcornamcornamcor!!!
To je sramota!!! Vlada samo obećava, obećava, obećava... Znate što se dogodi onim učenicima koji se potuku??? Ništa!!! Samo par prodika. Niti ukor, niti jedinica iz vladanja, ma ništa.
To je stvarno užasno!!! Mene moji prijatelji guraju s hodnika, samo zato što im govorim da se tu ne smiju loptati. Meni je toga dosta ali stvarno dosta burninmadburninmadburninmad!!!
Domar prolazi s kutijama i samo kaže: Ne smijete se tu igrati. I to blagim glasom i otiđe kao da se ništa nije niti dogodilo. Tako i spremaćice pa otiđu. I kao da to nije dosta, mi ne možemo imati informatiku dok ne dođe alarm u tu učionicu, zato jer se boje da će kompjutori biti ukradeni ko i u Siječnju ove godine. Nada se da će ovaj post biti objavljen da se vidi da još postoji tolerancija na nasilje u školama u Zagrebu. Unaprijed hvala. Pozdrav svim čitateljima. wavemahwavemahwavemahhrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatska

Post je objavljen 14.10.2006. u 12:55 sati.