Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kkikka

Marketing

THAI BO'

Se sjećate možda one moje faze kad sam krenula trčati? Ak se sjećate, dobro, ak ne prošvrljajt malo po arhivi, pa će vam biti jasno! Uglavnom, tog trčanja i svega kaj sam rekla držala sam se pa otprilike nekih tjedan dana! O da, to je puno za mene!!! A sad me ćopilo nekaj drugo - THAI BO! Ne znam otkud mi to, ni kak sam čula za to ni ništa, al eto, upisala se ja na to i fakat mi je super! I to je jedan od razloga zakaj imam još manje vremena nego inače! Obično kad kažem ljudima da idem na to, prvo pitanje je kaj je to uopće. E pa evo da vas malo obrazujem...

Thai Bo' je bezkontaktni sustav vježbanja koji kombinira tehnike Muay Thaija (Thai boks) s brzinom i gracioznošću Teakwondoa uz jednostavne elemente aerobika. Iliti ga, onak kak se kaže ''zdravo seljački'' - mlatiš ko kreten na prazno (u biti, zamisliš si da tučeš nekog i super), al ful je zabavno!Oslanja se na borilačke pokrete u aerobic koreografiji uz ritam glazbe i usavršavanje tijela u estetskom smislu.
Thai Bo' je prvenstveno namijenjen osobama koje, iz bilo kojeg razloga, ne žele trenirati kontaktne borilačke sportove, a uživaju u pokretu i glazbi. Mogu ga vježbati i svi oni koji žele steći kondiciju, izgubiti višak kilograma ili se žele osjećati sigurnije.
Za vježbanje vam nije potrebno nikakvo predznanje ili posebna oprema. Obično se vježbači podijele u grupe prema dobi i sa svakom grupom radi po jedan instruktor koji vodi trening step-by-step metodom. Ne postoji sustav ocjenjivanja niti pojaseva.

Uglavnom, ak netko ima volje, nek proba - meni se jako sviđa! Pusa!

Post je objavljen 11.10.2006. u 07:45 sati.