Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/prilika

Marketing

Pegula

Pozdrav svima !
Kompjuter je napokon ozdravio tako da je vrijeme da napišen par rici .
Prošli vikend san bila na Visu ali ovaj put poslovno, ipak je bilo dobro -bila san malo kod svojih, malo san radila i tako vrijeme je brzo proletilo- kako se ono kaže :sve što je dobro kratko traje.
Putovala san sa svojom dragom majčicom a to vam je uvijek zabavno.
Pošto je ona prava otočanka odmah se za našim stolom u trajektu skupila ekipa lokalnih mještana .Uglavnom bilo ih je gušt slušat kako cakulaju, ogovaraju sve po redu .
Ali sve bi bilo super da ja nisam pegula i naravno sve je bilo predobro da bi potrajalo .
Nakon što smo se iskrcali iz trajekta mama je odma krenula za Komižu a ja sam malo ostala na Visu .
Dogovor je bio da barba dođe po mene oko neke ure i tako sam ga čekala i nešto tipkala po svom samo 6 mjeseci starom mobitelu- NOKIA 6170 . kad je barba napokon stigao odmah san ušla u auto jer je bilo malo friško ,ali kako mi je mob bio u rukama vjerojatno ga nisam spremila u boršu nego san ga spustila na kolina i kad sam izašla iz auta ispao je na pod. Moram priznat da uopce nisam osjetila kad mi je ispao. Kad smo došli doma sjeli smo vecerat i tek san nakon dva sata primjetila da nema moba jer sam išla nekog nazvat i gledan u boršu a borša prazna .
Još uvijek nisam ni pomislila da san ga izgubila i otrcala san na telefon da se nazovem da vidim jer možda negdi po kuci- međutim ništa od toga - javljala se sekretarica sa porukom :BROJ SE NE KORISTI. Išli smo i do auta i pretražili ga uzduž i poprijeko ali neki sretnik ga je vec imao u rukama a karticu izbacio i stavio svoju . Nije samo bio u pitanju mob ,to je bio poklon meni drage osobe al nema veze što je tu je -sad san se vratila na stari mob i broj
PS. cuvajte mobitele !












Post je objavljen 07.10.2006. u 17:07 sati.