Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrdomacifilm

Marketing

Cimer fraj (2006.) TV Serija

Redatelj: Pero Orešković
Scenarij: Dijana Merdanović, Vanja Obad, Marjan Alčevski

Glumci:
Zlatan ZuhrićZlatan Zuhrić .... Joško Macola
Arijana ČulinaArijana Čulina .... Anđa Macola
Enis BešlagićEnis Bešlagić .... Mensur Memović Memo
Jelena LopatićJelena Lopatić .... Božena
Pjer Meničanin
Danijela Martinović .... pjevačica
Predrag Vušović
Duško Modrinić
Tvrtka Jurić
Nataše Dangubić

premijera: 07.10.2006 u 20.05 h. TV Nova

---------------------------------------------------
06.10.2006 18:50

Subota, serija, Nova TV, 20.05
Cimmer fraj
Image Hosted by ImageShack.us
Anđa i Joško se prepucavaju oko podjele posla, još neotvorenog hotela, nekoć nacionaliizirane Anđine imovine. Postavlja se pitanje, tko će biti direktor hotela? Treba im i još zaposlenika. Anđa se sjeti da će onaj tko prvi dovede zaposlenika biti direktor. Joško se izvlači da će on radije u ribe u strahu da ne bi štogod ozbiljnije morao raditi. Prva opcija u mjestu mu je pijani poštar Šime Didulica koji sam nudi svoje usluge ali ga Joško odbija.
U međuvremenu Anđi u posjet dolazi Lujo, Joškov zakleti neprijatelj iz galebarskih dana i glavni konkurent kojem je preoteo Anđu. On se i dans, iako oženjen, neuspješno uvaljuje Anđi.
Joško iz čamca izbacuje ilegalnog stanara, rekreativnog ribara Paška Murtija koji pak ne želi raditi za Joška, goniča robova. Na plaži kraj hotela, pred Poštarovim očima izranja Božena Pik, s podvodnog vjenčanja, nakon što ju je dečko ostavio i gliserom pobjegao s kumom. Božena bez krova nad glavom i komada suhe odjeće, veće je siroče od samog poštara.
Poštar ju upućuje na hotel u kojem baš traže zaposlenike. Joško na pučini ne uhvati ni jednu ribu ali sretne Mensura Memovića Memu u dječjem gumenom čamcu na putu veslanja do Italije, iskoristi njegovu malaksalost i kidnapira ga u hotel za konobara.

Godina: 2006.
Sezona: I.
Glumci: Zlatan Zuhrić, Arijana Čulina, Enis Bešlagić, Jelena Lopatić, Pjer Meničanin, Danijela Martinović, Predrag Vušović, Duško Modrinić
Redatelj: Pero Orešković
Scenarij: Dijana Merdanović, Vanja Obad, Marjan Alčevski
slike sa snimanja

Post je objavljen 07.10.2006. u 00:00 sati.