Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/janna

Marketing

Dan koji bi se mogao ponoviti...

Halo ljudovi!!!
Kak ste mi? Ja sam danas fakat super. Cijeli dan sam tak happy, a i odlično sam ga provela.
Ujutro sam jahala Egoista. Bio je predobar. Skakala sam iz kasa i galopa. Super skače.
Poslije smo išli na teren. To je bila
živa komedija. Lucija je išla samnom. Hodala je cijelo vrijeme. Prvi smo išle tam do neke livade i tamo sam malo galopirala i kasala. Onda smo otišle do Lucije (s konjem) I ufurali ga u dvorište i pozvali njenu mamu. Kak se ona smijala. Možete zamislit kak bi vam bilo da vam neko dofura konja u dvorište. Onda smo malo bile tamo. Kad smo se vraćale morale smo proć prek nekog potočića i on se i kad smo dolazili i u povratki full bojao proć pa sam sišla i prevela ga preko. Da ste vidli kak je on to preskočio, ko neka budala. Ja ga držim za dizgine a on skače preko potoka. Onda sam se nazat popela i išla jahat. I sad veli meni Lucija kao daj odi još malo galopirat, i ja njega potjeram. Kad se on meni tak zagalopiro, ja sam mislila da ću odjetit. baš je išao onaj prvi galop- vi koji jašete valjda znate na kaj mislim. I tak mi je juril valjda 3 minute skoz do livade pred rančem. Uopče ga nisam mogla zaustavit, a Lucija se meni smije ko neka budala. A ja ono jedva da sam ostala u sedlu. Mislim, meni je to na kraju bilo sve tak smješno, za umrijet, ali kad si tak na konju nije ti baš sve jedno.
Tak me poslije bolila guzica.
I išle mi poslije kod nje s biciklom. Ja se onak slednem na onu prečku i mi se tak vozile i sad kažem ja njoj daj ti pedaliraj ja ću okeretat. Krenemo mi, kad ja nemrem skrenut desno jer mi je to kontra nego kaj sjedim i odemo mi u šumu i zausravimo se tek milimetar pred drvom i zdroskamo se skupa. Ako se mi nosmo skoro 5 minuta trgale od smjeha. Samo kaj se nisam upišala.
Tako da mi je današnji dan prošao baš zakon. Poslije smo još išle na sladoled i pizzu. Baš je bilo zakon.
Slikala sam Egoista, i Lucija me snimala kak skačem. KAd nađem USB stavljam slike na blog.
Ako neko zna kako mogu stavit videa na blog neka mi javi pa čete dobit i videa kak skačem.
Evo, nadam se da vam je ovo bio dosta dug post.
Što se tiće svega ostalog vezanog uz blog, razišljala sam i možda bi malo proširila temu što se tiće toga kaj sve pišem. Da bebude samo o konjima nego i o drugim stvarima. A možda ću i malo češće pisat postove. Nemojte zato popustit s komentarima jer ćete imat manje vremena za ostavit u jednom postu!
Ostnite kakvi jeste-najbolji!
Velika pusa od Jane!!!


Image Hosted by ImageShack.us




Post je objavljen 06.10.2006. u 23:12 sati.