Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Zdravko Mamić - podrigivač

Bjelovarac s bosansko-hercegovačkim korijenima


Maminjo, kako mu voli tepati prijatelj Ivo Pukanić, zasigurno je idol hrvatske mladeži.

Taj čovjek rođen u Bjelovaru u porodici doseljenoj iz BiH smatra Šibenčane seljacima i odriče im pravo suditi o "Dinamu".
- Ti si Moriću iz Šibenika i nemaš pravo govoriti o Dinamu, kazao je Maminjo Jošku Moriću u HTV-ovoj emsiji Kontraplan Dubravka Merlića. I ne samo to... Između nekoliko podrigivanja u kameru, nazvao je Morića lopovom, lažovom...

Tip koji se inače na HTV-u hvali kako sa po sto eura podmićuje prometne policajce, šamara šefove POA-e, prijeti novinarima ubojstvom na sudu, pred "milijunskim" auditorijem pozvao je Dražena Ladića da zajedno s njim sudjeluje u poreznoj prevari.

- Dražene, odustani od tužbe (Dinamo je dužan Ladiću 600.000 eura) i ja ću ti iz svog džepa isplatiti 100.000 eura, i dođi trenirati naše vratare, izrekao je mrtav hladan.

Ako je Mamić spreman iz vlastitog džepa spreman Ladiću isplatiti 100.000 eura, znači da je slične stvari već radio. Nije li to poziv poreznicima/finacijskoj policiji da preispita njegove poslove? Bio bi da je Hrvatska država vladavina prava, a ne mafiokracije.


Post je objavljen 05.10.2006. u 13:23 sati.