Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/notwannabe

Marketing

seks,seks,seks,seks,seks..

Ajoooj,što li je samo naša Seve izazvala.Pravi val seks-uradaka,filmića,slika.
Brate mili,više nigdje ne možeš ni skrit to.Sakriješ doma,pa ti netko ukrade.Staviš u mobitel pa ti dečko,prijatelj objavi.Ili ti ukradu mobitel pa si na internetu i vijestima u podne. Mislim strašno.

Čitam ja danas,maloljetna cura ševila se sa 4 tipa da dokaže dečku kako je dobra u krevetu.Sa četri tipa.I završila na netu,na dnevniku u novinama.Valjda će sada njen bivši stvarno shvatit koliko ga je voljela i koliko je dobra u krevetu i koliko je hrabra.Mislim stvarno ne znam kud ovo ide.Maloljetne curice se ševe za popularnost.

Pitam se gdje je nestao onaj normalni seks.U dvoje.Bez kamere i prisutnosti drugih.Bez bičeva,maski i vrućeg voska.Ili urina po faci.Stvarno da se zapitaš.
Gdje je nestala romantika,ljubav i taj poseban prvi put.Da taj prvi put bude sa nekim koga voliš,sa nekim tko zaslužuje tvoju nevinost.Gdje je to?..Ovakve stvari zaista prelaze granice zakona,granice dobrog ukusa,granice morala. Zar zaista živimo u takvom svijetu gdje ako želiš da budeš viđen moraš se ševit na ekranu? Ili barem drpat. Po svim vijestima samo seks,skandali,njoj ispala bradavica,njoj ukrali od doma kazetu,ovom se ne diže... Zašto ne bi radije prikazivali nešto ''normalno''? Nije da je seks nešto freaky ,ali daj to radi u četri zida svoje sobe bez prozora(da te slučajno ne uslikaju) i gotovo. Ako počnu prikazivat kako je prošla književna večer ili kako je neki laboratorij otkrio nekakvu formulu za lijek protiv neke bolesti,to nitko neće gledati.

Mislim nije da sam ja neka svetica,ali stvarno mi je muka više od ovoga.Stvarno mi je dosta ovoga.
ja želim ruže po krevetu,mirisne svijeće,nježno ulje,masiranje,puse i svog dragog.Ništa više.Ako ništa barem da se pravim da se svijet ne vrti oko seksa. Barem to.

Pozdrav. :)


Post je objavljen 05.10.2006. u 11:38 sati.