Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/devildoll

Marketing

Night of the Demons III: Demon House (1997.)

Photobucket - Video and Image Hosting

Ovaj sam film imala sreće osvojiti na Horror Filmomaniji svojim razglazbanjem o dva filma...pa da vidimo:
Skupina teensa (Opet tinejđeri :) se spoji na Halloween i u bjegu od policije, sakriju se u obližnju kuću.
Naravno, kuća je ukleta (Hull House) i tamo susreću domaćicu Angelu, nekakvu goth-damu koja ispadne da je i sama demon te ih seksom i dr. stvarima privlači, a onda jel...ubija ili pretvara u sebi slične demone.
Efekti su nešto posebno u ovom filmu, kad kažem posebno, stvarno to mislim. Na početku
filma imate nešto kao uvodnu animaciju, čudovišta koja lete prema kući, lelujaju u zraku i stalno je prikazana ista scena tih čudovišta, koja se ponavlja kroz nekih dve tri min. Tako da to je dosta smiješno :)
Likovi izgledaju kao da su iz 80ih, a ne kasnih 90ih iako su sasvim ok napravljeni. Nije da će vam biti žao bilo kojeg od njih, ali ajd ona cura sa mačjim kostimom je bila pretty jadna.
Istina, niskobudžetni film, ali to ne da izgleda jeftino, to smrdi na jeftino i baš zato je na neki način privlačno. Imate onu neku iskrenost u filmu (i scene golotinje su bolje nego u normalnim filmovima :)
Gore scena ima zadovoljavajuće-jezik koji ide kroz glavu, istrgnuto srce, glava koja se topi, kandže koje deru do krvi...
iako s vremena na vrijeme zna biti dosadan, jednostavno zato što je jednoličan.
Kako se sad bliži Halloween, ovo je ok zabava, ali ovaj put ne za frendove jer znam kakvi su ljudi prema trash filmovima, znači sami ga pogledajte, uživite se u sex, zlo i demone. Ovo što sam ja sad pohvalila film po nečemu, ne znači da je on dobar, zapravo loš je. Ali evo, usporedba, ak vam se svidio Rocky Horror Show, gledajte i ovo, you won't be dissapointed.

Post je objavljen 05.10.2006. u 11:05 sati.