Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kokosjesljepilo

Marketing

I evo nas opet...

Probudi me uzasno pisatanje u desnom uhu, napola ispadnem iz kreveta i shvatim da je 7 ujutro i da mi je mobitel ocito izvibrirao svoj put u krevet (ajd barem glavu nije opizdio, iako pomalo i sumnjam da mu je to bio plan- sofisticirani su ti mobiteli danas).
Posvađam se sa svim ukucanima (ukljucujuci i papagaja jer me pokusao ugrist- uhvatio me na spavanju...doslovno) jer njima bas treba kupaona vise nego meni.
Nemam baterija u mp3 playeru..shit..kopam, trazim discaman...trazim nekakvu biljeznicu..trazim olovku koja pise...nemam vremena za dorucak...trazim carape..kakvo je uopce vrijeme vani? Zasto ja nikad ne gledam prognozu? kasnim...

Tramvaj mi je taman pobjegao, totalno prazan naravno, doslovno cekam u redu za Metro express, neka ljubazna bakica me lupi u rebra sa kisobranom (kisobran? Jel sam trebala uzet kisobran?) da ne bi slucajno uzela novine prije nje (a ja bas izgledam kao netko ko zeli 50 komada besplatnih novina).
Dolazi tramvaj, dupkom pun naravno, neka bakica mi predje preko noge kolicima za plac (mislim da je to ona ista koja me vec zveknula kisobranom). Specijalnim manevrom 25 pobjegnem od tucnjavi za stolicu i zguram se na sam kraj kola..pokusavam stojecki citati novine...ne ide mi bas...zetovac ko da vozi krumpir...skoro sam pala...dvaput...ode i drugo rebro...slusam discman..neka bakica me ljutito gleda, kao preglasno joj je (danas fakat imaju pik na mene). Kasnim.

Dotrcim do predavaone, nema nikog, malo prisluskujem, nista se ne cuje, otvorim, nema nikog., zivkam, saljem poruke, nista.
Pokucam u referadu...dobijem razne epitete o svojoj pameti, mozgu i svemu slicnom, uredovno vrijeme je od 10. Napokon nadjem oglasnu plocu za taj predmet...predavanje je pomaknuto..za sat vremena. Zaustavi me neka cura, pita gdje je predavaona -I, nemam pojma, pa ja sam tu samo kojih 5 god...i jos uvijek ne zovem predavaone po imenima (pa za to sluze opisni pridjevi).
Cekamo predavanje, profesor je javio da kasni, navodno guzva u prometu (on stvaaarno namjerava odrzat to predavanje?!?)
Predavanje traje 3 sata...nema kraja...saram po biljaznici, prestala sam prepisivat slide-ove negdje naaaaa drugoj godini...kruli mi u zelucu...napokon je gotovo...netko postavlja pitanje...neeeeeee...
Vani poceo pljusak...znaci ipak se trebao uzet kisobran...shit...zasto ja nikad ne gledam prognozu?
U "nasem" bircu su digli cijene preko ljeta...bezobrazno...

Pogadjate...faks je opet poceo...jej...

Maja

Post je objavljen 05.10.2006. u 00:57 sati.