Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/notwannabe

Marketing

eat meat YOU hippies....

Ja sam se vratila toliko novih opcija je tu.Gr,ne volim novosti,niti promjene.
Šta da vam kažem? vratila sam se,nije se puno toga promijenilo.Zapravo jest,ali Vam ne smijem napisat koje su to.Jer ako kažem istinu,neki će se uvrijedit naljutit pa čak mi pokušat i zagorčat život.Eto,jebemti ti takav svijet gdje više ni istinu ne smiješ govorit.U pičku materinu.
Ja se i dalje furam u žutom hjundajiju.Da,da mi smo još zajedno.O B(l)ožeee...

Ne znam je li znate da vlada jedan veliki virus? Simptomi su mu grlo-koje-peče,nos-koji-curi i glava-koja-boli.Zajebano,ha? Da,da,morate se pazit.Ovo je opaaaaaaaaaasno..

Čitala sam danas Penellopin post,i stvarno ga je dobro zamislila,radi se o lovcima na divlje životinje,ali sam se ipak malo naživcirala kada sam pročitala sve one licemjerne komentare.Kažu ljudi : Ma lovci su sadisti,hrpa nedojebanih budala,mislim kako samo mogu ubijat jadne srne i zečeke,oni se iskaljuju na jadnim divljim životinjama.A nije ti žao kada ti pile leži u tanjuru preliveno bijelim umakom(sa pireom,naravno) .Tada ti nije žao,ha jebemti mater?Svi vi koji jedete meso i onda se sažalite nad jadnim srnama-e pa vi ste hrpa budala .licemjernih budala.Može zgazit mrava,može ubit komarca,može nosit zmijske cipele,može jest piletinju,svinjetinu,govedinu i ostalo,aaaaali kad je u pitanju vrijeđanje ljudi(u ovom slučaju lovaca) onda je svima žao životinja.Mislim sve je to hranidbeni lanac i tako preživljavamo,ali daaaaaajte ljudi,barem nemojte biti licemjerna govna.Eto rekla sam istinu sad.Ako vam smeta,odjebite.Jer me boli kurac.

A što sam nepristojna danas.Auuu.Strašno.Auh peče me grlo.Odoh.Kuhat.Čaj. Liječit se.

Ciao,bokič thumbupparty


Post je objavljen 02.10.2006. u 22:35 sati.