Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/broken2heart

Marketing

Žled, škling, ka čiiiiiiing i pobjeda!!!!!

Image Hosted by ImageShack.us


Naslov je malo blesav i nitko ne može skužit šta znači, ali nije ni bitno. To su neke interne gluposti od mene i frendice...
Uglavnom bila sam tri dana na Braču i bilo je fenomenalno. Nikad bolji provod. Ekipa je bila luda, atmosfera još bolja, a tek Split i sva mala mjesta... Ma super. Bilo je svega... i zabave, smijeha, plača, tuge, tuče, ljubavi, ljutnje, ljubomore, pomirenja i naravno sve to zaliveno sa puuuuuuuno alkohola. Luda kombinacija kako god okreneš. Kad smo krenule bilo je super, onda na trajektu smo saznale loše vijesti pa je bilo loše i mislile smo se vratiti doma, ali kad smo već bile u Splitu nije se isplatilo. I onda na kraju se sve razriješilo i bilo je super. Tako nam je bilo drago šta smo ipak išle. Upoznala sam puno novih ljudi koji su stvrano super, vidjela kako to Splićani navijaju kad igra Hajduk i to mi se najviše dopalo.


Image Hosted by ImageShack.us


Taj adrenalina je lud. Tako ih je bilo lijepo vidjeti da sam poželila da živim tamo samo radi toga. Ne možeš to riječima opisati, moraš to doživjeti i vidjeti. Taman smo mi išle polako doma kad su oni išli na utakmicu Hajduk : Dinamo. Ma naježile smo se na trajektu dok su svi pjevali i veselili se. A kad smo došli u Split... ajme koja atmosfera. Ludilo brale, ludilo:-).


Image Hosted by ImageShack.us


Svaka im čast, i baš smo zbog toga opet odlučile ići. A i zato jer frendica tamo ima dečka pa ja idem s njom više kao usput, ali... Ma bilo je predobro. Tako smo se nasmijale ta tri dana da me još trbuh boli. Ma gluposti smo radili i svi su mislili da smo pijane, i kad sam im rekla da smo takve po prirodi nisu vjerovali, dok sutra ujutro su skužili da ipak jesmo. Ma smijale smo se non stop i to im je bilo super. Nismo dale da atmosfera bude loša i tmurna... Jedva čekam da opet idemo i šta smo doživile neš tako. Mi smo samo jedan dan odlučile da idemo i krenule smo. Ko dvije izgubljene ovce, ali sad kad sve točno znamo, spremne smo za drugi put. Sve isplaniramo unaprijed i pripremimo se, i onda lagano krećemo u još jednu ludu pustolovinu.


Image Hosted by ImageShack.us


Mi smo bile smještene u mjestu koje se zove Pučišće. Predivno je mjesto. Evo ovo je slika tog mjesta pa i sami vidite
Image Hosted by ImageShack.us


Htjela sam zahvaliti svima vama koji ste me podržavali i tješili zbog tete. HVALA vam najljepša. Dobro sam, bolje je. :-)

Post je objavljen 02.10.2006. u 19:39 sati.