Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sunflower37

Marketing

ono ..ka - vrati mi moje bojice.. :((

Čini se da nekad sav generacijski psihofizički napredak nije niti približno jednak za sve.Pokušaj iskazivanja simpatija ili kod nekih pokušaj taktiziranja izazivajući simpatije je više nego očigledan.Folovi tipa - ne pričan više s tobon ili budimo prijatelji, samo su prozirne baze još uvijek nezrelih djevojčura i glasnog galebarenja, čime bi se osigurala zaleđina prilikom slijedećih nominacija.
Finte poljubaca, namještenih zagrljaja i bezveznih incidenata, podsjećaju na predškolski uzrast kada se primjereno toj dobi, kupe igračke i odlazi kući.Jedina razlika je što ova djeca ostaju i dalje u istoj kući.Sve više nalik štali, sve više pokazujući svoje (ne)stečene higijenske navike, (ne)solidarnost i (ne)trpeljivost.No, to je i za očekivati u ovakvom psihološkom kavezu i eksperimentiranju sa izabranim.Kako vrijeme odmiče tako se prisnosti pojačavaju i stvaraju parovi koji se bolje ili totalno ne podnose.Ipak, lakše je kad imaš s nekim barem dvi tri riči prozboriti pa makar razgovor bio quasiinteligentan.
Povuci - potegni, insinuacije su samo koje (moje osobno mišljenje ali kao i mišljenje svih onih koji ga poznajemo)neće biti ostvarene na (ne)zadovoljsto publike koja očekuje isto.
Dragi moji, pa to je i dalje tvrdim ..samo igra...i poneki iskreni pogled ili spontani zagrljaj nikog neće proglasiti porno zvijezdom.
O cinizmu koji su neki izjavili prilikom nominacija, ne znam na koji dio Antinih upadica ciljaju.Štoviše, čini se da je opet nečija sirovost i ˝plitkost˝ protumačila rječju koju i sami ne razumiju...
Vidi samo što može učiniti jedna kutija duvana...


Post je objavljen 02.10.2006. u 19:08 sati.