Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teenfilozofija

Marketing

Današnji dan!!!

mahwavemahwavemahwave
Bok. Evo, malo prije sam došao iz škole. Na satu na kompjutoru piše da je sada 12:30.
Današnji dan je bio užasan. Zamalo sam poludio puknucupuknucupuknucumadmadmadburninmadburninmadburninmadheadbangheadbangheadbang. Jedan iz našega razreda me optužio da ja ogovaram profesore pod nastavom. To me ne bi jako živciralo da je to istina no to je laž!burninmadburninmadburninmad A svima govorim da mrzim laži a sada će ispasti da lažem.burninmadmadpuknucu To je sada prevršilo svaku mjeru. Kaj oni misle da su frajeri?!! puknucu To se desilo isto slično prošli sat samo 100 puta ne važnije i bilo je istinito. A to kažu taman dan prije roditeljskog sastanka gdje će biti ravnatelj i pedagogica, a to kažu baš zato da me ocrne.madmadmadburninmadburninmadburninmadpuknucupuknucupuknucunamcornamcornamcornonononononononono. Ja se toplo nadam da vi ne vjerujete u te prljave laži.
A uvijek mene najviše ocrne jer mrze filozofiju. Čak jednom ja im kažem imamo to i to umjesto toga i toga a oni se na mene ljute što "filozofiram". Oni su tako blesavi da čak povijest zovu filozofijom. To je prešlo sve granice normale!!!burninmadburninmadburninmadmadmadmadheadbangheadbangheadbangpuknucupuknucupuknucunamcornamcornamcornononononono No nemojte ni slučajno misliti da je pouka ove priče da nemojte filozofirati, jer je baš obrnuto !!! (P.S. užasno ću se naljutiti ako netko kaže da je pouka ove priče da nemojte filozofirati burninmadburninmadburninmad) Treba im dokazati da mi nemaju pravo zabraniti pravo na moja mišljena pogleda na svijet i događanja na svijetu.

No pustimo užase i idem ja, no pozdrav.

wavewavewavewavewavewavewavewavewavemahmahmahmahmahmahmahmahmahwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinksmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehpartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartynjaminjaminjaminjaminjaminjaminjaminjaminjaminjaminjamihrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatska


Post je objavljen 02.10.2006. u 14:30 sati.