Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/phepheronca

Marketing

Jacko se izvan suda nagodio s bivšom ženom oko skrbništva nad djecom

Image Hosted by ImageShack.us

Ajme, na šta liče oboje.. eek

Deborah Rowe, bivša žena Majkl Đekson, nagodila se nakon poduže pravne bitke oko skrbništva nad njihovom djecom i pitanja prava posjeta. Mora bit da je gadna lova u pitanju. A čini se da je njoj definitivno samo do love i stalo. Jer koja će normalna majka prepustiti svoje dvoje djece duboko poremećenoj osobi kao što je Jacko. Djeca su Prince Michael i Paris Michael Katherine Jackson. Inače, spor je pokrenut 2003. godine protiv Đeksona zbog navodnih zlostavljanja djece. Rowe, koja se odrekla svih svojih roditeljskih prava eek, promijenila je mišljenje nakon što je Đekson uhićen. Pa, joj je kao bilo žao što se odrekla svojih roditeljski prava u 2001. godini.

"Michael has been a wonderful father to the children, and I do not wish to share any parenting responsibilities with Michael because he is doing so well without me."


Nakon Majklovog uhićenja 2003. godine tražila je privremeno skrbništvo jer je kao bila zabrinuta da će Majkl za vrijeme suđenja bit previše dekoncentriran da bi se birnuo za djecu. Također je bila preplašena da bi vođa Nacije Islama koji je osvjedočeni anti-semit mogao nauditi djeci.

"I am Jewish, as are -- by definition -- my children. I worried about how my children would be treated by these new advisers to Michael,"


Neki dan je sud donio odluku da Đekson mora njoj platiti 60,000 sudskih troškova u ovoj borbi oko skrbništva.

Inače, Đele ima i treće dijete Prince Michael II (gle psihotičnog izbora imena! eek). Majka tog djeteta nikad nije identificirana javno.


Post je objavljen 02.10.2006. u 19:37 sati.