Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/grungefreak

Marketing

...Can't Find A Better Jam...

dakle, već svi znaju da je u utorak u Zagrebu u Domu Sportova nastupao Pearl Jam!! naravno, bio sam na koncertu i već dva dana nemogu doći k sebi kako je bilo jebeno dobro! ja sam inače, priznajem, sklon preuveličavanju nekih događaja, ali o ovom koncertu se nemože ništa loše reći!! isuse, tako me prolaze trnci kad se prisjećam nekih događaja sa koncerta, stvarno nevjerojatno! znam da ima puno ljudi koji su već vidli PJ, ali za mene je ovo bio trenutak koji ću zauvijek pamtitit, atmosfera sa koncerta je bila nevjerojatna, i mogu reći da to što sam bio dio ovakvog spektakla, kao da mi se ispunio jedan nedosanjani san rofl!!!

...moram se malo smiriti...

dakle, ustao se ja u utorak, bio kod doktora, uspio sam doći do Bibe kiss i to mi je odmah dalo snage za ostatak dana! krenuo sam u školu oko 11.47h! bio sam na prva dva sata i otišao prema kolodvoru u sesvetama oko 15:30h! tamo sam se našao sa Teom i čekali smo brzi vlak iz Ivanića u kojem su se nalazili Patz i Karlo! i tak mi došli u Zagreb i krenuli nešto pojesti! kad smo se najeli i napojili, došli smo do Doma Sportova! a tamo več stotine ljudi, a bilo je tek 17h!!! uglavnom, sjeli smo na klupice, pa smo upoznali Frances, malo sam njom popričali i otišli smo i mi sjesti u red koji se stvarao pred ulazom Doma Sportova! tamo sam sreo frenda iz razreda i članove benda Replica! nisam vidio ni jednu celebrity, ali sam čuo sa se pričalo da je na koncertu bio pjevač Zabranjenog Pušenja! uglavnom, počeli smo ulazit oko 19h, a na karti je pisalo da je ulaz u 18:30h (martina, jebo ti *** mamicu)! dok smo čekali u redu, pridružio nam se ritz, cvetka i jedna cura, mislim da se zova sara! i tak, stajali mi u redu, pričali sa nekim zanimljivim ljudima, raspravljali da li će nas ikad pustit unutra itd!! Uglavnom, karlo i ja smo ušli u dvoranu oko 19:15h, uspjeli smo se progurat, pa smo čekali patza i tea! Nazvao sam bibu, malo smo pričali i zatim, nakon što smo našli patza i tea, krenuli u dvoranu! Kad smo ušli, jako se osjeti miris trave, nismo mogli vjerovat, netko je odlućio malo zadimiti dvoranu!! Ma jebeno!! Uglavnom, smjestili smo se na desni dio stagea, odmah do pozornice, tj, pogledajte na ritzovom blogu gdje su oni bili, patz, teo, karlo i ja smo bili pored njih! Uglavnom koncert je počeo je malo prije 21h (bar mislim) i prva je pjesma je bila Severed Hand! Stvarno nemogu sad pisat kak je bilo na svakoj pjesmi, zato što jednostavno nemogu opisat kavkva je to bila euforija!! I atk, tijeko pjesama, Eddie je nazdravio Hrvatskoj (i to na hrvatskom!!!!!!!!!! Ma legenda jebemu....), poslije nekoliko pjesama je opet pričao na hrvatskom i to protiv Georgea Busha, pa je zatim pjesmu Thin Air posvetio svom prijatelju koji se ženio dan kasnije!! Po meni, najbolji trenutak koncerta je bila pjesma Better Man, koju je zagrebačka publika otpjevala sa Eddiem, to je za mene bilo iskustvo koje nikad neču zaboraviti! Naravno, publika je divljala na Alive, Even Flow, Jeremya, na svaku Eddievu rijeć izgovorenu na hrvatskom, to se nemože opisati, jednostavno ste morali biti tamo!! I tako, svirali su 2 sata i još nešto malo! U tom vremenu, Eddie se stigao popeti na konstrukcije pozornice i sa njih pjevati Porch, pa je sišao u publiku u dijelio one udaraljke, rukaovao se sa fanovima, zalijevao publiku nekim vinom ili šampanjecm, šta god to bilo!!! I tako, koncert je završio oko 23h i mi smo se zaputili doma!! Znam da sam to vec rekao 100 puta, ali je ovaj koncert stvarno bio za pamcenje!! Jos nesto, Eddie je na kraju koncerta rekao “See You Next Year“...sumnjam u ovu njegovu izjavu, ali vjerujem da ce Zagreb opet ugostit Pearl Jam!!

Evo ga, neznam da li sam nesto zaboravio napisati, ali ako se sjetim, dopisat cu!!

Ovdje mozete pogledati dio atmosfere kada je publika pjevala Better Man, stvarno neopisivo!!



Evo, svima koji niste bili na koncertu, neka vam bude zao, zato sto ste propustili dogadjaj koji se dogadja samo jednom u zivotu!!

i da, za kraj popis odsviranih pjesama:

1. Severed Hand
2. Corduroy
3. Hail Hail
4. Last Exit
5. World Wide Suicide
6. Elderly Woman Behind The Counter In A Small Town
7. Given To Fly
8. Unemployable
9. In Hiding
10. Even Flow
11. Education
12. Do The Evolution
13. Jeremy
14. Army Reserve
15. Gimme Some Truth
16. Whipping
17. Life Wasted
---------------------------------------------------------------------
18. Thin Air
19. Thumbing My Way
20. All Or None
21. Black
22. Wasted Reprise
23. Better Man
24. Porch
---------------------------------------------------------------------
25. Blood / Atomic Dog
26. Alive
27. Rockin' In The Free World
28. Yellow Ledbetter


Do sljedeceg posta, pozdrav svima!!!


Post je objavljen 29.09.2006. u 21:09 sati.