Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ikhthys

Marketing

...papak is back...

Eto ga mene, dragi moj narode!! Ponovo sam se prisjetio da tam negđe postoji neki blog koji navodno ja uređujem pa reko idem ga malo napunit kojim novim postom. Inače sam prošli vikend bio na jednoj konferenciji za mlade u Požegi, ali o tome u idućem postu sigurno...izvukao sam par dobrih temica s te konfe pa onda razmišljam koju da stavim.
I s nastojanjem da se prisjetim lozinke i korisničkog imena za blog shvatio sam kolko sam zaboravan, a jučer mi je dugo trebalo da se sjetim na koju foru se dodaju novi kontakti u MSN...jao mene senilnog, tulavog te očajnog i bijednog...
Eto, već sam i ja željan novog posta pa ću lagano prijeć na temu istoga.

Ponekad se zna dogoditi da nekome, premda i uživa u životu, odjedamput dođe misao:“Recimo da ovoga trenutka budem pozvan pred Boga, jesam li spreman za susret s Njime?“ Bi li ti, dragi čitatelju, mogao stati pred Njega posve svjestan Njegove milosti prema tebi? Ili ta pomisao čini da tvoje srce zakuca jače jer ti je savjest ispunjena krivicom zbog brojnih stvari koje nisi ispravio? Zamišljao si da su zaboravljene. Ali te odjedamput ponovo stanu mučiti.
Možda si nekada grubim riječima povrijedio nečije osjećaje ili pak je u tvome srcu ogorčenost zbog doživljene nepravde. Ima dosta toga što trebaš ispraviti, no još nisi skupio hrabrosti da to učiniš.
Takve misli mogu doći i uvijek iznova biti prigušene. Može bit da nisi mario za njnih jer još uvijek ne očekuješ Kristov dolazak ili vlastitu smrt. Mnogi se uljuljkuju u lažan osjećaj sigurnosti uvjeravajući se da još uvijek imaju mnogo vremena za pozabaviti se s tim stvarima.
U riječima 139. Psalma david je iskazao posve drugačiji stav. Boga je zamolio: „Istraži me... upoznaj moje srce(23. redak). Htio je spoznati sve ono opako u sebi, što bi moglo sprečavati njegovo zajedništvo s Bogom, i toga se riješiti. Tada će ga Bog moći moći voditi „putem vječnim“ (24. redak). Ono što tebi treba jest Božji mir na putu koji vodi u vječnost. To možeš dobiti ako dođeš Isusu Kristu.

I tako sam ja ikoristio svoje ustavno pravo na pisanje postova pa vas stoga ovak fino pozdravljam.naughty

Post je objavljen 27.09.2006. u 14:33 sati.