Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/pportal

Marketing

Savjeti

Dragi Poni!

Ja bi negdje pročitala svoju sudbinu, rado :( Ne mogu više, preznatiželjna sam za živjet tu i sad i rekla bi da bi se svemir trebao počet stišnjavat bez obzira na širenje! Pa više ne čujem ni tuđu budućnost, a kamo li svoju! Imaš kakav lijek?

Huriyet


Draga Huriyet, taman kad sam već sav iščešao od razmišljanja, Indian woman je došla s fantastičnim rješenjem koje slijedi! Zaboravi na sve šta si do sada čula od mađioničara, na skupe čitače budućnosti i njihove razne komplicirane rituale. Dovedi vilenjake u svoj život!

Evo šta nam Indijanka kaže:

Nadam se da većina vas bar malo vjeruje u vile i vilenjake. Oni zaista postoje u nekom svom paralelnom svijetu, i jedva čekaju da ih mi pozovemo i damo im neki zadatak, ili postavimo neko pitanje na koje će oni prije ili kasnije naći pravi odgovor.
E, sad, da bi naša komunikacija s njima bila što učinkovitija, potrebno nam je neko sredstvo, a jedno od njih su - vilinske karte! Njih možete načiniti sami. Sve što vam treba je:
- mašta
- tvrđi papir ili tanji karton
- slike s likovima vila i vilenjaka
ili,
- bojice kojima ćete ih sami nacrtati
Vaše osobne vile i vilenjaci mogu imati sve one karakteristike koje mislite da vam mogu zatrebati - hrabrost, odvažnost, ljubav/zaljubljenost, maštovitost, opuštenost, obilje, igru/zaigranost, uspješnost, otpuštanje, romantičnost, samovanje/izoliranost, privlačnost, ... (sami nastavite niz)
Dakle, npr. napravite vilinsku/vilenjačku kartu koja se zove Hrabri Poni, Odvažni poni, Zaljubljeni Poni, Uspješni Poni, Privlačni Poni :-))))
Umjesto Poni, naravno, možete staviti sebe... ili ostaviti samo određenu osobinu...
Svoj "špil" vilinskih karata možete, naravno, nadopunjavati, ovisno o tome koja vila ili vilenjak vam zatrebaju.
Da bi vaše vile i vilenjaci bili učinkoviti važno je da s njima komunicirate i igrate se (oni su luda i otkačena ekipa kreativaca) i da im zahvalite na svemu što učine, makar vam se nekad to činilo i besmislenim. Vjerujte, često znaju više od nas...

Post je objavljen 25.09.2006. u 23:40 sati.