Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/playingtheangel

Marketing

Čemu živjeti kad je bolje biti sjena?

Upoznala sam žensku....koja je big fan od Depeche modea. I tak mi razglabale o DM-u i ja skoro zakasnila na bus. Ženska je bila na koncu...i imam majcu na DM...Kmee. Plače mi se ali sam cool sad.mislim da se ponašam opsesivno kompulzivno ili tak neš. Zapravo ljudi mi govore da se tako ponašam. Zašto?
Ne znam.
Ja i Anja smo otkrile neš novo (i Sunči skupa s nama-inaće Sunček je imala birzday u četvrtak pa Hepi brzday Sunčekoooo). Ima ta teorija.
Kad krečeš u prvi razred srednje, nekako je normalno da nemaš dečka...ipak moraš upoznati srednjoškolce, zaljubiti se i sve šta ide uz to, i sad kad krečeš u drugi razred nekako je normalno da imaš dečka...jer si ga naravno našla na prvoj godini.

I počele smo primječivati jako puno cura koje ne bi mogle zamisliti s dečkom kako se drže za ruke s nekim komadom???
I onda se ja zapitam: koji je uopče smisao?? Zašto se uopče mučiti? Bolje mi je samoj..tako mi nitko ništa nemože reći! I nitko me nemože krivo pogledati!Valjda...

Zbilja sve nema smisla kad se ionako osjačam prazno. Kao da mi je maleni miš u trbuhu izjeo sve organe i sad živim preko njega...kao mala beznačajna i jadna jedinica. Ne vjerujem ni da škola ni ljubav imaju išta s tim...to je nešto moje privatno i intimno, a neznam šta...
Evo mene opet. sasvim sam dobro počela s postom ,pa sam ga onda pokvarila mojim "ja ne osječam ništa" raspoloženjem...
Pozdrav ljudi...
P.S.ak vam se da...ja i Mary smo mal počele dizajnirati pa otiđite na naš blog s dizajnima i recite šta mislite...

Post je objavljen 24.09.2006. u 14:08 sati.