Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vkvranjic

Marketing

PRVACI 3. LIGE

Ljudi moji ža mi je šta se nisam prije javija sa novim postom ali nikad nije kasno pa ni sad evo 20 dana nakon turnira trojice najboljih u Splitu.
Bilo je to 4. i 5. rujna godine gospodnje 2006. Održavao se turnir najbolje trojice trečeligaša na bazenu u Poljudu. Uz momčad Vranjica na turniru su sudjelovali i Jadran Kostrena i Brodarica iz Šibenika.

4. su na plivalište izašli momčadi Brodarice i Jadrana, a sutradan su naši momci dva puta izlazili na teren i to u 11:00 sati protiv Jadrana a u 18:00 sati protiv Brodarice za 1. mjesto. Igralo se po sistemu svako protiv svakoga bez neodlučenih rezultata. A postignuti su sljedeći rezultati:

4.9. 18:00: VK BRODARICA - VK JADRAN 7:9
5.9. 11:00: VK VRANJIC - VK JADRAN 14:9
5.9. 18:00: VK VRANJIC - VK BRODARICA 8:8 (13:12 u produžecima)

Poredak:
1. VRANJIC........4 boda
2. JADRAN.........2 boda
3. BRODARICA...0 bodova

1. utakmica VRANJIC- JADRAN KOSTRENA odigrana je u 11:00 sati; Vranjicu je to bila prva utakmica i bilo je jako važno izvući pobjedu jer bi inače Jadran sa 4 boda bio nesumnjivo prvi zbog toga što je dan prije pobjedio Brodaricu. Vranjic je u tu utakmicu ušao maksimalno angažirano i zahvaljujući iskustvu i mladosti u momčadi rješio pitanje pobjednika već do poluvremena. Bilo je 14:9.

2. utakmica je bila i druga za Vranjic u istom danu. Igrala se u 18:00 sati između momčadi VRANJICA i BRODARICE. Bio je to ujedno i zadnji susret turnira trojice. Prije utakmice bodovnno stanje bilo je takvo da je Vranjičane i izgubljena utakmica sa razlikom manjom od 5 golova vodila u 2. ligu. iscrpljeni od 1. utakmice Vranjičani su koncentrirano ušli i u drugu utakmicu i držali je u egalu protiv očigledno slabijeg i odmornijeg protivnika. Vodili su i sa 2 razlike ali koncentracija je popouštala i rezultat je na kraju bio izjednačen 8:8. Naši su u produžecima zaigrali isto kako su i završili da je bilo više koncentracije a treba istaknuti i odličnog golmana Lisicu koji je branio sve i moguće i nemoguče a najviše zasluge idu junioru Jadrana Josipu Škaričiću koji je bio najbolji igrač zadnje utakmice i koji je vukao momčad skupa sa Markom Elezopm. Na kraju je rezultat bio 13:12 i zaslužena pobjeda i slavlje momčadi Vranjica.Važno je napomenuti da su se Vranjicu pridružili 2 nova igrača i to Srđan Andrijić i Ježina a onemogučen je bio Višeslav Sarić zbog osobnih stvari koji se ipak na kraju pridružio momčadi na slavlju i Marko Buha zbog bolesti. Utakmicu su začinile PLAVE MURINE kojih je došlo oko 20-ak a koji su zdušno bodrili svoje momke na putu do 2. lige. Na terasi se razvio natpis:

U PLUČIMA AZBEST A U KRVI VINO MI SMO ZA VRANJIC I NIJE NAM KRIVO

Pjesma nije stajala upaljene su i 2 bengalke a Pucko (op. b-a.) je po završetku utakmice dok je trajalo slikavanje uletio u bazen.

MA NAJBOLJI SMO!!! I NIKO MI NEČE OVI DAN POKVARIT!!!

Slika nema šta se može!!!

A šta san van ja reka evo prva sezona i prvi trofej

Post je objavljen 24.09.2006. u 10:03 sati.