Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/horrori

Marketing

Prva fotka s Wrong Turn 2 seta

Image Hosted by ImageShack.us Wrong Turn bio mi je jedan od boljih horroraca koje sam pogledao u zadnje vrijeme. Naravno da je tome pridonijela i činjenica da sam veliki fan Elize Dushku, zvijezde dotičnog filma, no vjerujem da bi mi i bez nje film bio jednako dobar. Čim sam čuo da je u planu nastavak, bio sam i više nego oduševljen, ali i s razlogom. Znam da su nastavci po definiciji inferiorniji filmovi, no jednostavno imam nekakav dobar predosjećaj kod ovoga filma, a vjerovatno razlog tome je i više nego atraktivna glumačka postava (nažalost nema Elize) koja se sastoji od predivne Erice Leerhsen (The Texas Chainsaw Massacre), bivše rock zvijezde Henrya Rollinsa, Danielle Alonso (nadolazeći The Hills Have Eyes II) te Crystal Lowe i Texasa Battlea, zvijezde izvrsnog Final Destinationa 3 (još k tome da je scenarij završio Turi Meyer, scenarist Candymana i njegovog velebnog nastavka).

Radnja filma se vrti oko Dalea Murphya (Henry Rollins), čovjeka koji odluči producirati i voditi svoj vlastiti TV show "The Ultimate Survivalist" u kojem sudionici predvođeni Ninom Papas (Erica Leerhsen) moraju izdržati 6 dana u napuštenoj šumi Zapadne Virginije, a najizdržljiviji, najsretniji te najuspješniji natjecatelj će otići sa 100,000 dollara. Naravno, ono što naši junaci ne znaju je to da se zapravo moraju boriti protiv članova lokalne incestuozne familije kanibala koji ih planiraju doslovno izmasakrirati... Ma kud ćeš bolje? :)

Image Hosted by ImageShack.us Pošto se radi o filmu s dosta zanimljivom i obećavajućom radnjom, možemo se samo nadati da ćemo na raspologanje dobiti nešto više informacija i fotografija, jer vjerujem da će Wrong Turn 2 biti, ako ništa više, jako zanimljiv te zabavan nastavak. A do tada, uživajte u nažalost za sada jedinoj fotografiji sa seta.

Post je objavljen 22.09.2006. u 19:22 sati.