Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/serenad

Marketing

Prvi zadatak

Danas se održava prvi zadatak za školske prvake. Prof. Shields me danas pozvala da dođem kod nje. U njenom kabinetu su bili Sirius, Viktorova sestra Maria i jedna Annina prijateljica i brat Tome iz hrvatskog Greengrassa.
Prof. Shields: Vi ne znate zašto ste ovdje?
Ja i Maria: Ne!
Prof. Shields: Vi ste najvažnije osobe naših kandidata i potrebni ste za izvršavanje ovog zadatka. Svi kandidati će morati proći jedno čudovište koje će izvući iz magične vrečice. Ima 1 kelpija, 1 zmaj, 1 jedan div i1 dementor. Kada ih prođu doći će u magično maglovito polje. Iz tog polja se čuju krikovi zavodljivih sirena i njihovih mužjaka. Ako budu slušali te zvukove zavest će ih na krivi put i neće moći nastaviti dalje. Ako to prođu dolaze do najtežeg dijela, dijela koji uključuje vas. Vas će čuvati razna stvorenja i vi ćete se nalaziti na kraju magičnog labirinta. Vaš zadatak je da kad vam se kandidati približe da počnete zapomagati, a kada budu toliko blizu vas da vas skoro mogu dotaknuti ući ćete u kuću nimfa vrisnuti i utihnuti. Ona se nalazi iza vas. Unutra su četiri nimfe koje vas čuvaju. Kandidati će morati riješiti nimfinu zagonetku. Ako je ne riješe vi ćete «umrijeti».
Mi svi: Molim?!!!!!
Prof: Shields: Nećete zapravo umrijeti. To će vaši prijatelji misliti ali vi ćete samo biti u dubokom snu. A sad vrijeme je za zadatak!


Post je objavljen 21.09.2006. u 19:19 sati.