Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svemoje

Marketing

Say - Tony

Sinoć je bio koncert u ljubljanksim križankama: Tony Cetinski. Moram priznati da je bio odličan. Na tren je pretjerivao u "forama" tipa "say Tony" ali ok, nek mu bude. Otpjevao je sve. Ali stvarno SVE: od "23. prosinca" preko "blago onom tko te ima" pa sve do "kad bi Bog noćas da ljubav...". Naskakala sam se, napjevala, naskenirala zgodnog kitarista, jos zgodnijeg klavijaturista, a bubnjar izlazi iz kategorije "zgodnijeg" jer bih ga vodila doma njami Bila sam sa 30-godišnjom sestrom pa valjda nije ni čudo da je iskrsnulo pitanje da li oni (bubnjari) sss...... sve rade u ritmu? cerek
A back-vokalistica - zgodna mala. Zakon frizura, fenomenalan glas, sljedeća Nina Badrić. Aki i Nina su dobro odradili svoj dio. Iako, kako se ljudima da dolaziti gostovati na nečije koncerte zato da otpjevaju jednu pjesmu? Izlet u neki drugi grad? Ručak u nekom drugom restoranu? Ili samo odlično prijateljstvo i usluga ili dobar honorar? Za jednu pjesmu? S kartom od 19 eura i nisam baš sigurna.
Iznenađenje je bio neki (uf, opet zgodan!) dečko, Dalmoš, koji je gost i na Tonijevom cd-u, autor pjesme i ne znam ni ja što još. A Akiju se pridružila zgodna Makedonka K... hm, Kristina? Karmen? Karolina? Nemam pojma. Također - zgodna "mala". Prati trend pa je stavila rifle za broj premale, što i nije baš izgledalo trendovski - barem ne sa strane. Mršava je pa je bilo šteta da ju stežu i tako daju dojam kao da joj nešto visi sa strane i želi iskočiti iz rifli... iz Victoria Beckham rifli ... 600 eura po komadu. To znam slučajno jer mi je seka svjetski putnik pa je na jednom od putovanja skoro pala u nesvjest kad je to vidjela. A prepoznala ih je po, naravno, kruni na zadnjem džepu (ovo je više dodano zbog dečki da ne bi komentirali tipa kako do vraga cure i na 10 m znamo koje rifle nose konkurentice rolleyes ). No, tko može može - neki mogu jer imaju toliko novaca, drugi kupuju originalne plagijate u robnoj kući u Vitezu blizu Sarajeva (sve po 20-30 maraka smijeh ), a treći na tržnicama po Banja-luci i Makedoniji party Kao da će neka riba iz 15. reda na koncertu znati da je plagijat.

I to je to. Cure su vrištale, dečki su plesali, djevojčice su padale u nesvjest ... a žene smo se dobro zabavile cerek

Post je objavljen 21.09.2006. u 08:14 sati.