Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obnevidjelicuvar

Marketing

Od laganog seruckanaj prema težem,ili ti neplanirani post koji se desio...i jeste li primjetili kako pretjerujem s dugačkim naslovima u zadnje vrijeme, mislim strašno

Šta da vam pišem...NE ZNAM, i to me toliko nervira, imam jebenu potrebu srat po nečemu a očito mi ne ide, izgubio sam žicu, sda ću umrijeti star i nepoznat natopljen vlastitim fekalijama sjećajući se starih dana slave kad me čitalo po nekoliko ljudi i jednoglasno mi klicalo dok prolazim ulicama, kad su obožavatelji ubijali golubove a obožavateljice sjekle vene u ekstazi sa imenom Gospodara Majmuna na usnama, a ruka mi je bila otečena i ukočena od dijeljenja autograma petkom iza Kauflanda...naravno svemu dobrom dođe kraj, nisam ni ja mogao sanjati konstantno...

Mnogo volim ovaj režim [kad svi rade a ja ležim (Žikina dinastija-op.ur.)…(ima i ona: Mnogo volim kad godina izda sve poskupi a pojeftini pizda!» ali to je sasvim druga priča o kojoj nećemo sada)] uvijek kad ne znam šta ću počnem ovako da seruckam lagano i odjednom shvatim da sam naseruckao tekstić.
Uvijek sam imao talenta za seruckanje samo nažalost nikada taj talent nije postao cijenjen od strane drugih koliko sam ga ja sam često cijenio i obožavao.
I tako dok serem ja često se priupitam zašto, zašto vi nekolicina (ne)sretnika čitate i trpite ove moje izljeve i pokušaje tekstova (ovo sam već vjerojatno pitao ali eto ponavljam se)?
No dosta o svemu tome svi znamo da je masturbacija prirodna pojava i da tu nema ničega čega bi se trebali sramiti.

Često u zadnje vrijeme razmišljam o vjeri, kao i većina čeljadi na ovim prostorima ja sam odgojen kao katolik iako kao što većina nesretnika koji imaju čast/nesreću poznavati me osobno, mogu posvjedočiti da pomalo odskačem od slike pravog Hrvata katolika. Pitam se oko nekih stvari…kako na primjer možemo znati koji dio smo dobili sa hostijom u usta (znate ono..ovo je moje tijelo koje će se za vas predati, pretvaranje kruha u tijelo Kristovo..bla,bla) nisam primjetio da na hostiji piše:»Od buta, najbolje je od Gavrilovića je!» Iako mislim da bi sa ulaskom u Europsku uniju to trebali uvesti…i da piše GMO free, i kad sam bio manji, vjerniji, deblji i staricama zanimljiviji a za svijet podobniji pitao sam se zašto naš pripiti svećenik ima veću hostiju od svih nas doduše onda sam se pitao i kad ću imati onoliki alat ko onaj crnjo iz novina pod mojim krevetom…nažalost nikada nisam dobio vilasti ključ 37…ah okrutni živote.
Kasnije sam došao do drugih meni zanimljivih i neshavtljivih pitanja zašto je biblija ok a knjige kao Heri Pothed ili Gospodar zaručničkog prstenja (u izdanju zlatarne onix) su manje-više ne ok i onak kuiš sotonsko djelo koje navlači mlade daleko od vjere u vukojebine (vukojebine su tako kul) i bespuća ateizma, sotonizma, paganizma i inih drugih izama. A i u kronikama cvokatog mladog čarobnjaka ima zmija koja govori kao i u bibliji, a u bibliji ima i čiko sa listom preko nježnika i njegova teta kojoj sličan list prekriva ono mjesto što se ne spominje, a da nema tako dugu kosu koja joj pada preo prsa ilustrirana biblija za mlade bi bila puno zanimljivije štivo. Čudna je ta knjiga nad knjigama, djelo božje nažalost napisano rukom čovjeka, gdje se praše bliski rođaci a nitko nema zečju usnu, gdje se uništavaju narodi a opet to nije genocid već volja božja, gdje za naklonost jednoga pravog boga kraljevi nakupljaju brda kožica filistejskih ( u ono vrijeme ih naravno nisu nazivali kožicama nego su bile popularne pod nazivom «filistejske lignje»). Gdje kojekakvi pastiri ubijaju divove praćkom ko´ u kakvoj bajci, a stolari otkupljuju grijehe, a bog odabrani narod provodi kroz muke…al jebiga čuj sve je to za ljude i tko voli neka izvoli.
Možda sad napokon dobijem prave mrzitelje, onda ću tek biti pravi bloger.
I mislim da je onih 7 smrtnih grijeha sasvim kul stvar, naravno u određenoj mjeri ne znam šta se bune protiv toga…svi smo to radili. Tko se od nas nije opio do bljuvanja, prežderao janjetine, želio jaknu ko susjed ili nos kao Majkl aj hev a skin problm Đekson, svi smo mi griješili bludno, sad ćete vjerojatno neki od vas:»Ko ja…ma nikada ne bi se ja upuštao u predbračni seks ili ne do bog bacio majmuna (ovo je samo primjer u buduće nemojte molim vas pričati o bacanju majmuna nego tu radnju oslovljavajte kao drkanje, šetanje kožice, šamaranje biskupa, jutarnja rukvježba, povratak prvoj ljubavi, sastanak s Desankom Šakić ili Mary Fivefingers i tako dalje
Unaprijed hvala
Uprava)
Uglavnom mislim da me shvaćate, svi smo mi grješnici i nema tu ništa loše pa čak i ako ste zagriženi vjernik, odeš na ispovijed i onda ajmo bakanalije otpočetka.
Ne znam zašto s uopće opterećujem ovakvim stvarima, a jebiga da ne radim to ne bi imao šta pisati…
Do sljedećeg puta živili!!!
Btw.pozdravila vas sve Jessica


Post je objavljen 20.09.2006. u 19:37 sati.