Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdmladostkastela

Marketing

JESEN STIŽE, DUNJO MOJA...

Eto prošlo je i ovo ljeto… Rekli bi Dalmatinci „Lito vilovito“.
Bilo je tu razno raznih događanja, lijepih i teških trenutaka, a ipak je najvažnije da je prošlo… Jeli time prestala sezona požara sam Bog zna, rekli bi Zagorci „bumo videli“!
Jesu li neki bili zadovoljni naknadom, a neki ne, samo oni znaju, ali na kraju je ipak bitno da se sezona odradila i da nitko, ama baš nitko nije imao primjedbe na suradnju među kolegama dolazili oni iz Primorja ili Kontinenta, a to je već nešto.
Zato hvala jednima i drugima i doviđenja dogodine.

Naši momci su bili dobri i treba ih pohvaliti, možda su čak u nekim stvarima bili izvanredni. Donijeli su neki novi vjetar, a to nas još više veseli. To što su nas nekada opravdano, a možda nekada i neopravdano napadali, ne uzimamo za zlo, bitno je da je i jedno i drugo doprinosilo razvoju društva, a i njihovom osobnom sazrijevanju za obveze koje ih očekuju kada oni budu uskoro njime upravljali.
Natjecateljske desetine postigle su izvaredne rezultate, tri medalje: dvije zlatne i jedna srebrna. Valjda se zbog toga imamo prava hvaliti!!!
Moramo čestitati svima. Svi su bili dobri i dobre, ali ipak su među njima (bez obzira na konkurenciju) najbolje plasirani Veterani na drugom mjestu i to na 1. Kupu HVZ-a za 2006.g. Zato njima posebne čestitke na upornosti!

Primijetili ste, da smo samo jedni od vatrogasaca u ovom našem blogesrkom svijetu (izvanredna izmišljotina) koja ljeti nije pisala. Opravdanja na pretek, no mislimo da su ona bespotrebna, treba samo nastaviti kao i prije!
Mi smo evo vidite promijenili imidž.
Nije to samo zbog izgleda, nego imamo namjere na obje margine predstaviti naše društvo kroz bar tri-četiri segmenta: Vodstvo, opremu i vozila, dom, pripadnike natjecateljskih desetina i t.d. Na kraju linkat ćemo svoj Statut za koga kažu da je jedinstven u HVZ-u i njegove popratne akte, možda nekome posluži za razmišljanje…!
Pozdrav svima iz kišne i grmljavinom zaglušene Dalmacije!



Post je objavljen 18.09.2006. u 09:01 sati.