Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/popeyefamily

Marketing

BILI NA CHE FESTU

Nis, doslo, pa proslo i bilo je prejako :)

Uglavnom, nakon 2 i pol sata voznje vlakom stigli smo u Zgb nas troje nadobudnih i nabrijanih mladica.. Na kolkodvoru su nas docekali nasi dragi prijatelji pa smo lagano krenuli prema Boogaloou..
Dosli smo relativo rano i poceli se zagrijavat za koncert i kaj vec ide uz to :)
Prvo su svirali neki bend (ne znam kak se zove - uglavnom nes s lose iznenadjenje), nakon njih popeye pa renegades i onda drinkersi...
Ovi prvi su onak, jedva sam cekal kaj prodje (ne zato kaj su mi bili losi, nego kaj pocne popeye) i evo nakon njihovih pol sata lagano dolaze popeye i standard stimanje i to kak vec ide..
Poceli su opet sa instrumentalkom naziva Sfera (koja je meni prejaka i nekak me jako na tool podsjeca) i nakon toga nastavili s klokanima pa nizali stvar na stvar, a publika se ubijala. Vrijeme sam uglavnom proveo u prvom redu, a kad sam otisao malo se razacat spusio par saka u glavu ;) al to je ono kaj se treba dogodit na takvom koncertu da ugodjaj bude popunjen :))
Meni je osobno najjaca bila cjela verzija Shake (to mi je najbolja nova stvar) i svaki put kad ju cujem poludim skroz..al eto, brzo je proslo i njihovih 45 minuta pa je publika pozivala na bis i popeye su se vratili, odsvirali nam pankitzu i morali mjesto na stageu prepustit Renegadesima..
Njih nisam bas slusao jer sam isao van na zrak, al sam pogledao par stvari i po reakcijama publike recimo da su na dobrom putu da naprave to kaj su planirali..
Poslije njih smo lagano krenuli doma jer smo vec bili umorni, a i vidjeli smo sve kaj smo htjeli vidjeti...

Jedino mi je cudno kaj nije bilo bas previse ljudi, ali ajd, ovi kaj su bili, bili su jaki...

Post je objavljen 17.09.2006. u 16:18 sati.