Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/noviplafon

Marketing

je da. mi smo.

DODATAK
(iz sigurnosnih ratloga prebacujem na crno)

kolko blogera ima. da.
kolko se međusobno mi poznajemo. ili ne.
ugl, komentari i svijet blogera postaje jedan od najraširenijih sredstava za komunikaciju i prijenos informacija, i razgovor. bolesno, kaj ne? e pa, mi postajemo mafija. majke mi moje.
zajedno smo jači!
tko god da je jednom utipkao koje slovce na komentar-dvotočka zapleo se u 'opasnu' mrežu šifri i tajnih znakova o kojima naši životi na neki mafijski način počinju ovisiti.

hej! ju tokin tu mi???

dilanje na crno inkludid. priznajte il ne, tu ste, čitate, komentirate, suosjećate, reklamirate, ali djelomično se i ne zna il zna tko ste, možete biti najopasniji najstrašniji mafijozo il njegov plačenik da obavi misiju nad ovladbom ovog svijeta. hihi, ko vam kriv.
mafija smo. jebiga. :D
ne znaju za nas al opet znaju da smo tu i ko da se skrivamo. netko uđe ovdje i ne vraća se. mi ga ne damo! hihi, ko mu kriv.
blog mafija. osnovana davno, osvještena danas.

izvorno od Janis 696 i mene malene.

nalazimo se na pivi uskoro. :D zalizane zurke i odjela, nož u gaćama, pare u čarapama. vidimo se.





sve je ovo smiješno..
smiješno je kako ljudi jesu smiješni.

jako su cerekavi da se spopišaš ko čovjek.
petljaju se međusobno ko pletenica, neki čak i tebi u inat. ne samo tebi. i nekima drugima. hihihi

i na kraju gledaš sve to, ukratko sagledavaš, i dođeš do zasključka kako će sve to smiešno zaveršiti i mi ćemo se smijati. jer je sve to skupa lijepo smiješno i ljudska glupost. khikhikhi.

dođem ja i smijem se, i onda se msijem i dođe i još jednacura i smije se i svise mi zajedno lijepo smijemo. i predviđamo kraj. KRAAAJ. kako će to brzo završiti.
postoji crta između. hihi, da, završit će.

hodam ja po gradu i onda se tog sjetim, i počnem se smijat ko prolupala, i svima je to sve smiješno to sve kaj se zbiva.
a pravi li su, kurac. kako se smijem, e, to mi uvedrava dan.sve osim završetka. završetak će biti loš, ali ne po mene. i ja za to nisam hepi. ali sam hepi jer je ovo jako smiješno.
kaj ne??

ajmo sad:
BWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

i onda sretnem nekog i opet se sjetim i počnem rikavat od smijeha.i onda smišljamo pričice, to je tako smiješno. bwahahahahahahahaha




pisah smeđom, jer je smeđa smiješna.
inače, ovo je možda zadnji post. neda mi se gledat više ovo. možda ubacim neš novo neki dizajn bezvezni il obrišem bum vidla kak mi dfođe.

e, urnebes,
bwahahahahahahahaha

roflsmijeh




Post je objavljen 17.09.2006. u 16:01 sati.