Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zaboravljenaa

Marketing

..........................novi post.........................
jučer mi je moj dragi kolega iz klupe ka i svaki dan održao predavanje kako sam ja mlada i buntovna i pankerica i da zapravo neki šit koji nisan najbolje svatila ali tako mi je diga tlak da smo od 3 sata psihologije šta smo imali mi raspravljali 2 sata,a onaj prvi san spavala..
mrzin kad me svratavaju u skupine tipa da san pankerica..ok slušan pank šta je loše u tome?oprostite što dišem.ali ja ne volin kad mi govore da san pankerica i ne želin bit ko one mlade nadobudne koje se sad isfuravaju na neki blink i grin dej..kad san ja to slušala nit san nosila anarhiju priko ciilih leđa niti vikala okolo pank nije mrtav.niti to danas radin.i ne sluušan neke bendove jer ih svi slušaju nego jer mi se sviđaju i ako ja to želin slušat to je moja slobodna volja nitko mi to ne može uskratit,a iskreno boli me šta drugi misle o meni..koji su mi oni faktor u životu?neki likovi s kojima popričan 2put u životu ili neki tamo iz razreda koji mi konstantno dižu tlak svojim imbecilnim izjavama iako me to ne bi tribalo dirat ali nemoreš..ako imaš imalo mozga i uši ne možeš a da ne zakolutaš očima na te idioptarije.

i kako se ja oblačin to je moja stvar i kako se ja ponašam to je moja stvar s kim se družim to je moja stvar to je moj život!
o šta bi dala da uopće ne moran biti dipo ovog glupog društva..ali moram.

joj ja bi išla na piknik..i brala cvijeće,i ležala u travi i kupala se u moru i jela ribu sa gradela,i da me netko češka po kosi(e kako to volin,to me uspavljuje).i ja bi čitala knjigu i slušala muzikui i jela kolače od čokoladenjami..ja bi proljeće pa onda lito..da se mogu pržit na suncu.
slušan neku klasičniu muziku na radiju..

i onda navečer kad razmišljan katkad mislim da sam ja jedna glupa osoba i onda se ne volim i plače mi se jer spoznajem svoje mane.ne mislin na fizičke.to uopće nije bitno.i ne znam više što san tila napisat.
i ja nisan pankerica jer kako bi to rekla..znate onu rečenicu pank je stil života..e pa moj ne znam je li..i ne znam želim li da mi baš u svim pogledima i bude.milin ma ne znan,zbunjola san teška.
niti se ja zalažem za tamo neku anarhiju..neman blage uopće šta je točno to jer koga god pitam svi govore isto..milin nemohte mislit da nikad nisan čula za anarhiju,jesan ali ne znan neke stavove političke i za što se sve zalaže..lako je reć bezvlašće.pa se ti sad misli..

ludim.

idem spavat.tako neću morat razbijat glavu glupostima poput ovih.
moran reć da mi blog pomalo ide na kurac.
preporuka...velvet underground.dobila san njihov cede za rođendan i od mandrilla.
nemojte šta zamirit laku noćmah



e da naš "bend" (od mene i sestre je prominija ime iz apepsije u pohotnu dječicu...;)(ovo je sve zajeb...)imamo novu stvar..zove se pisma pohotna djevojčica.(prominila san joj ime)
ali ne znamo svirat ništa ali stvarno stvar je odlična..potražite u najbližem cede šopu.ja sam nam menađer lider pjevač bubnjar i gitarist..ali mislim da ćemo dobit novog bubnjara,doru..ok das war alles.da i još jedna gitaristica je keka

atheist rap
Afghan whigs
Tori amos
Bad brains
The b-52's
Birthday party
*Bikini kill
Black crowes
Black flag
Kate bush
*Buzzcocks
The cars
The bas seeds & nick cave
Chumbawamba
*The clash
The cramps
*The cure
The damned
*Depeche mode
*Dire straits
*The doors
The fall
Fleetwood mac
Gang of four
Marvin gaye
Go-betweens
Grateful dead
*The hole
*Jimi hendrix
The jam
Love
Lynyrd skynyrd
Magazine
Manic street preachers
*Bob marley
The mc5
Meat pupets
Motorhead
Mudhoney
New york dolls
Pavement
Pearl jam
Pixies
Iggy pop/stooges
*Queens of the stone age
*r.e.m.
replacements
smashimg pumpkins
patti smith
the smiths
sonic youth
talking heads
television/tom verlaine
velvet underground




...............update....................
već cili vikend mi se nije tilo ulogirat da napišen nešto novo tako da san totalno zaboravila šta san tila reć..

e da sinoć smo bile vanka i uglavnom dvi cure su otišle u park kod jednih likova koje poznaju a znan ih i ja..
i uglavnom oni su pušili maricu i one (ne nisu one pušile s njima) nego su uzele od njih malo pit i nisu uzele tri guca.
i bilo im je ono osjećale su se haj..i na kraju se ispostavi da su oni stavili vjerojatno neku drogu(!!)mad u piće.koji debilčine!!!

slušan radio priko iTunes i predobra muzika je..zašto u hrvatskoj ne postoji niti jedna rock postaja koja pušta manje poznate bendove!

ja bi dečka.cerek


Post je objavljen 15.09.2006. u 23:07 sati.