Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/webbug

Marketing

Newgrounds

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Sadržaj: "Sve od svakoga" to je uzrećica ove stranice i upravo je istinita. Ovo nije stranica od samo jednog proizvođača flash igrica i filmova nego na nju uploadaju svoje autori iz cijeloga svijeta. I što je najbolje tisuće sadržaja tebi na dlanu besplatno. Najbolja mi je opcija na stranici što su svi sadržaji razvrstani u kategorije pod nazivom Collections. Ako imate slabije srce znati ćete kada je nešto puno nasilja krvi i prostota jer stranica razvrstava na razne kategorije po nasilju. Jedna od boljih stvari na stranici je Audio Portal gdje se autori sprdaju na račun glazbe, filmova općenito svega. Ali ima i ozbiljnih skladatelja koji su svoje tehno, rap, hip hop.. melodije i singlove odlučili na ovaj naćin prikazati svijetu. Cijela stranica ima toliko sadržaja da još u ovih godinu dana koliko ju znam nisam još sve pretražio. Zato na stranici postoji i search da bi se svi ti silni sadržaji lakše našli.

Dizajn: Kao što vidite na slici dizajn se dobro slaže uz naziv Newgrounds (Nova zemlja). Svugdje se pojavljuje kombinacija crno-narančaste boje i crni tenk. Dobro je osmišljen dizajn u Collections dijelu gdje za svaku temu ima jedna slika koja ju predstavlja. Logo se pojavljuje i u loading dijelu kada čekate da se igra ili animacija učita.

Završna riječ: Ova je stranica naprosto u svojoj kategoriji doslovce pokosila konkurenciju i ne znam da li ću ikada naći bolju, jer je ovo stranica koja jasno pokazuje kuda internet ide!

Ocjena sadržaja: 10/10
Ocjena dizajna: 9/10
Srednja ocjena: 9.5/10

Link: Newgrounds



Post je objavljen 15.09.2006. u 13:45 sati.