Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/femfem

Marketing

Fina motorika

Možete ovaj post smatrati i nastavkom. Na primjer, kako rukom zadovoljiti curu 2. Kažu da nastavci nikad nisu tako dobri kao prvi, ali ovo je ipak nešto sasvim drugačije.
Dakle, sve je ok, klitoris je davno pronađen i redovito se koristi za dovođenje cure do orgazma. Već znate i ritam i pokrete i način… i sve je spremno za daljnje igrarije. Pa može jedan prijedlog čisto tehničke naravi.

Za dobro izvesti ovo (barem prvi put), smjestite se na bok kraj cure koja leži na leđima ili djelomično legnite na nju. Glavno da vam ruka smještena tako da čitavu površinu dlana možete bez napora osloniti na intimna područja cure. Malo ju mazite i ljubite, igrajte se s klitorisom, ali vrlo neobavezno. Da bi cura maksimalno uživala u ovoj igrici, mora biti dobro ovlažena i bar relativno uzbuđena.

Kad osjetite da je tome tako, uvucite prst curi u vaginu, a dlan pomaknite tako da vrhom palca možete dohvatiti klitoris (vjerojatno ćete morati cijelo tijelo pomaknuti malo niže u odnosu na curu). Nema veze ako prst nije do kraja u curu, važnije je da dohvatite klitoris. To što je cura ovlažena i uzbuđena eliminirat će eventualne nepreciznosti u uporabi palca. Dobra je strana što ga lakše od ostalih prstiju možete micati lijevo-desno ili kružiti njime.

Pokušajte simultano micati ruku, tako da palcem prijeđete po klitorisu prema gore kad izvlačite prst ili da skupljate dlan pa istovremeno klizite prstom van, a po klitorisu prema dolje. Za one koji to ne mogu sami osjetiti (bok, dečki): ovo je izrazito, ali izrazito ugodno i ispunjavajuće jer istovremeno mazite klitoris, famoznu g-točku, ulaz u vaginu, a i područje uokolo dobije nešto.

Ipak, baš zbog toga, curi bi to moglo biti previše osjeta istovremeno. Ako sve izvedete kako treba, nikako ne bi trebalo biti neugodno, ali moguće je da će joj to biti previše za svršiti. Barem prvi put ili prvih nekoliko puta. Ako vam se čini da je to na stvari, vidite da je cura jako uzbuđena i da doslovno ne može doći k sebi, a ne može svršiti, umirite prst u vagini. O vama ovisi hoćete li ga izvaditi ili ostaviti da miruje i samo palcem prelaziti preko klitorisa. U ovoj fazi će većini cura vjerojatno pasati malo čvršći i odlučniji pokreti.

Ako vam i ne uspije u potpunosti prvi put (puno stvari odjednom, nikako da ukrotite vražji dlan, ruka se čini prevelika…), probajte malo vježbati. Definitivno izrazito zadovoljavajući položaj. I ako se slučajno nadate ženskoj ejakulaciji, recimo da joj ovaj položaj može pridonijeti. Ali, o tome neki drugi put.

Dodatni savjet: ako vas ruka počne boljeti, pomaknite se malo niže, recimo dovoljno da curu možete ljubiti po donjem dijelu trbuha i radite ono sa skupljanjem dlana. Ili podignite donji dio tijela cure na vaše noge ili jastuk. Ako još uvijek boli, prebacite se malo samo na prst (prste) koji su u vagini dok ne odmorite dlan.


Post je objavljen 15.09.2006. u 10:58 sati.