Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pruziruku

Marketing

Donirajmo igračke i knjige!!!

(preuzeto s http://1005.blog.hr)

Pravo na razvoj svakog djeteta - Akcija opremanja dječje knjižnice i igraonice u SOS Dječjem selu Lekenik

Knjige i igračke neophodne su djeci za zdrav razvoj jednako kao i hrana. Vođena željom da obogatimo intelektualni i kulturni razvoj djece iz Lekenika i da im širom otvorimo vrata životnih mogućnosti, rodila se ideja za potpunim obnavljanjem fonda knjižnice kako bi doista postala prava DJEČJA knjižnica, stvaranjem male edukativne igraonice.
Molimo svakoga tko je u mogućnosti da nam pošalje barem jednu dječju knjigu ili igračku za SOS Dječje selo u Lekeniku u kojem žive djeca u dobi od 3 do 14 godina. Knjige i igračke ne moraju biti nove, važno je da su dobro očuvane. Djecu će usrećiti bilo koja igračka ili knjiga koju je donedavno koristilo vaše dijete, a sada je zajedno s vama želi darovati jednom djetetu iz SOS Dječjeg sela.
Darovi, kao što su glazbeni CD-ovi, dokumentarni filmovi, edukativni DVD-ovi, časopisi o prirodi, dječje enciklopedije i slično, također su vrlo dobrodošli. Ova je akcija multidonatorska i svatko tko pošalje barem jedan predmet naći će se na popisu donatora.

Dragi roditelji i suradnici, nadamo se da ćete nam pomoći iznenaditi djecu iz SOS sela i dodatno stimulirati njihov intelektualni razvoj. Imate li bilo kakvih pitanja vezanih uz akciju, slobodno nas kontaktirajte putem telefona ili e-maila u redakciju časopisa Moje dijete ili u izdavačku kuću Ostvarenje (044/732 228).

Igračke i knjige primjerene predškolskoj i školskoj dobi šaljite na adresu:
Akcija "Pravo na razvoj"
c/o Ostvarenje d.o.o.
Poste Restante
10417 Buševec


Priložite svoje ime i prezime, mjesto u kojem živite i e-mail adresu kako bismo vas uključili u popis donatora i poslali vam zahvalnicu. Pratite u sljedećim brojevima kako napreduje akcija i učite svoju djecu da pomažu drugima. Kad djetetu objasnite o kakvoj se akciji radi, možda odluči jednu svoju igračku darovati nekom djetetu iz SOS-Dječjeg sela Lekenik.
HVALA VAM!

Ilona Posokhova
Izdavačka kuća Ostvarenje

Tekst je objavljen u listu "Moje dijete" i na web stranici http://pravonarazvoj.crolink.net gdje možete pratiti tijek akcije.



Post je objavljen 14.09.2006. u 23:23 sati.