Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/himalaya

Marketing

zelim pravu kartu za svoje snove...

Jucer sam sve dogovorio za bike i nadam se da cu ga u subotu dovesti kuci ako sve bude u redu. Kad sam prije 3 godine kupio ovaj koji sad imam preporodio sam se, koliko mogucnosti, koliko ideja. A i drustvo za voznju nije problem naci, pa su voznje ugodne. Nisu to neke lude voznje pa da gledamo na vrijem, obaramo si neke rekorde i tako to. Ne. Mi odemo ujutro i voznja traje cijeli dan. Malo tu po ovom mom domacem brdovitom kraju pa odemo u Sloveniju pa se tamo vozikamo, skrecemo u sumu, do neke rijeke, jezerca. Pa malo stanemo, popijemo koji bambus ili u zadnje vrijeme jedno odlicno kupinovo vino.
Uglavnom sve polako, opusteno a opet se napravi kojih 100-njak km po zanimljivom terenu. Zato sam se i napalio na ovaj drugi bicikl. Kad sam dosao u trgovinu prvo sam odlucio neke dijelove skinuti i zamijeniti ih drugima pa sam onda neke dijelove dodao gore i na kraju je cijena bila otprilike ista ali je bike poslozen vise onako kako ja zelim.
Nekako u zadnje vrijeme sve cesce razmislja o godisnjem. Imam jos kojih tjedan dana, pa bih zelio otici negdje gdje jos nisam bio. Van Hr, mislim. Kakav prijedlog? Naravno, Low budget!

Bio sam i kod doktora danas, po tko zna koji put u zadnje vrijeme. Kaze on meni "Pa mozda ce i biti u redu". Zamislite. Lijece me mjesec i pol i sad kazu da ce MOZDA biti u redu. Ali sad je konacno bolje, kao danas necemo nista dirati, dodjite za 2 dana da vidimo kakva je situacija.
Da, i sad kad sam izgleda izlijecio tijelo, dusa ostaje bolesna. kako to rijesiti? Kome dati mito da mi to sredi? Kolika je zapravo cijena da mi netko pokrpa dusu? Da, kad bi se dusa mogla transplatirati... ili barem resetirati...
Ipak ne bih pristao na to, ne zelim zaboraviti...

Jos uvijek ne znam koja je moja karta za srecu, karta za moje snove, pa se ne zelim odreci nicega

stojim na uglu
prijepodnevni sat
zicam kartu za srecu
u jednom pravcu

stojim na uglu
siguran sam da znas
karta mi je u dzepu
u jednom pravcu

stojim na uglu
izmedju deset i dva
odlucujem se da ti pisem
u jednom pravcu

stojim na uglu
tako obican dan
sanjam o tome da te nadjem
u jednom pravcu

razmisljam
trazim razlog da ne brinem
odlazim da ti kazem da te volim

stojim na uglu
prijepodnevni sat
zelim pravu kartu za svoje snove
i da me postedis
kada ti kazem da te volim

Post je objavljen 13.09.2006. u 20:42 sati.