Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vktenzije

Marketing

..tenzije su u vrbanji

Kako Neo ne bi napisao post..pa ko će drugi nek Šoky..jel??!namcorpuknucurolleyes

I kao što nam naziv kaže...bili mi na kirbaju (kirvaju – kako oćete) u Vrbanji.. Kladim se da više od pola vas nikad nije čulo za vrbanjuno..al nema veze.. Naime to vam je nemalo selo ispod županje.. tj pun kurac od vinkovaca!!.. al štaš ošli mi kod našeg Čorbe da vidimo šta ima tamo??!
Dojmovi- pa Vrbanja ko Vrbanja nije lošathumbup.. al noćni životparty.. (pogotovo što je bio kirbaj).. nas je..moglo bi se reći – razočaraoheadbangzijev.. Sorry vrbanjci moji i vrbanjke mah(ak se tak piše?!) al šta ćete kad je tako.. barem meni!! ..al dobro dosta o vrbanji..

…škola ko školaheadbang..stoji na mjestu i lagano nas ubija.. no ne namjeravam sad ko i svi pisat o njoj jer je blog mjesto na kojem se odmara od škole!! Da, da.. živijoo blogpartythumbupparty!!
..i tako ja trebao sutra ić na tekmu Dinamo-auxere.. al ko i uvijek.. našo se čovjek koji nas je sve sjebomadburninmad..al neka, gledat će se na TV-u!! Kad sam već kod nogometa..jeste vidili našu Cibaliu??? Naime.. Cibalia je u 6 kola skupila čak 0 bodovathumbupthumbup!!.. pozitivna nulerica..al nema veze, bit će bolje!!!..čisto se nadamrolleyes

Evo jedne slikice od našeg 4.b.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
..ako kog zanima..nek si je poveća!

…to bi bilo to.. samo vi komentirajte ak vam se da.. al i ako vam se nedanaughtysmijeh!!

Pozdravmahwavemah…sari, lei, niini, wrazhici, teni, dudi i matei, silvi, dori, matrix girl, maloj vk, ivani, diani, anni, shili.. clanu, mom 4.b. i svima koliko vas ima..wavemahwave
Šoky


Post je objavljen 13.09.2006. u 20:25 sati.