Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bob

Marketing

Viđa ti novog blog editora

hmmm. Ukuco ja konačno blog.hr da widim da li je proradio kad vidi ti ugodnog iznenađenja; Spremljeni postovi. Do yaya stvar, dakle moja sranja na infranetu ne moraju nužno biti objavljena odma sada odma, mogu ih spremiti i kasnije nastaviti. To dobro, to walja! zujo

Internet radio streaming - Najjača stvar odkad postoji internet!
Wolf 99,5 texas do tokija
E sad da se dotaknem tema koje sam kanio razraditi.
Reset Button...
Daleko dobra stvar kod konfjutera, ali definitivno bi je trebalo napraviti, izumiti, ili na bilo koji način ugraditi u ljudski organizam, zbog lakšeg suživota sa obiteljskom zajednicom i nekim drugim osobama.
Posao je divna stvar i čovjek se zbog njega bolje osjeća, osjeća se sam sebi korisnim što je jako dobra stvar, ali taj isti zna dovesti čovjeka do granice ludila.
Ja sam malo konto kako dodje do tog ludila, i povezao to sa konfjuterima...

Ljudski mozak ima puno funkcija, ali on se ne može shvatiti kao procesor, jer je tu i ogromna količina radne memorije i jedan veliki Hard disk... Gotovo cijela kofiguracija...
dabome...
Čovjek cijeli dan prima informacije i obrađuje ih, ali nije ni ljudska memorija toliko velika da se može do beskrajnosti puniti.
Što u biti želim reći;
Kada primite informaciju potrebno je određeno vrijeme da ju mozak spremi u svoje skladište (hard disk) ali nekada se na poslu dobije toliko puno informacija da se jednostavno prezasiti radna memorija mozga, i čovjek počne disfunkcionirat. Rješenje je odlazak na pauzu da se mozak posloži, ali pauza ne dođe uvijek u pravom trenutku i onda svi počnemo vikati graaaaaa, i treba mi nešto da se ispušem.
Ja odlazim u birtiju i tu počinje rasulo....

Ljudi se na različite načine pokušavaju rasteretit, netko ode u teretanu, netko ode igrat nogomet, trčati, netko na probu sa bandom, netko ubije boga u ženi kad se vrati sa posla, a netko ode u birtiju.

Jerbo u Brodu nema pjevača koji bi mogao otpjevati repertoar koji bi moj band volio svirati (za sada je status quo) nema ni probe sa dotičnim. E kada ja dođem sjebat sa posla, a probe nema, ne preostaje mi ništa drugo nego otići u birtiju.
I tamo je već opće poznato ako dodjem spaljen i sjeban, da ću potrošit bruku love na alkohol, pa krenem sa zagrijavanjem; pivo i dupla doza žestokog pića.
E onda apsoltno svi gledaju vidi kretena, vidi alkosa, vdi ovog, vidi onog.
Pa jebote jel toliko čudno doći u 5, pola 6 poslije podne i naručit alkohol, il' 2. Ali popit kavu, otići kući i iživljavat se na ženi/djevojci/zaručnici nije... Mislim totalno mi je nejasno...

E sada to se sve ne bi moralo dešavati ako bi postojao reset button i samo ga stisnemo i kompletan kolaps u mozgu se smiri i očisti...

Nadam se da će ludi Japanci, Kinezi, Korejci ili već jedan narod sa kosim očima napraviti taj reset button i svima olakšati život.

Post je objavljen 13.09.2006. u 13:02 sati.