Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tiptop

Marketing

juniori i kadeti u kninu

juniori: KNIN-KAŠTELA 50-121
kadeti: KNIN - KAŠTELA 57-69


Ove nedjelje smo se zaputili do Knina na dvije prijateljske tekme.. prvo su igrali kadeti i dobili sa 12 razlike utakmica je bila i ljepsa od ocekivanja... a nakon njih na teren su izasli juniori, domaci igraci su ostali preveć impresionirani kad je na teren izašao "dream team"..
moram kazat da smo danas bili oslabljeni nisu igrala nasa dva standardna igrača iz prve petorke STIPE PERIĆ koji je imao grlobolju i MARIO GORETA koji je danas imao manji zahvat na ruci.
Od samog početka kaštelani su se postavili kao gospodari tako da je tekma se pretvorila u lakši trening, igrali su svi naši igrači podjednako a sama igra je bila tečna i brza sa pregršt kontra napada. , to 121 postignut poen zorno prikazuje. Moja mala zamjerka igračima je neozbiljnost u pojedinim trenucima kad se težilo atrakciji i ponekad se u tome i pretjeralo. na samoj tekmi je bilo svega i nekoliko zakucavanja nasih u kontri (dva puta Vukasović)
i dodavanja iza ledja, trica, blokada ..svega.. Najbolji komentar su riječi jednog oduševljenog gledatelja koji je rekao kako mu nije žao što je došao ovo gledati! S povratkom Perića i Gorete ekipa još dobiva novu dimenziju i ovo je vec treca utakmica za redom koju igramo jako kvalitetno, istine radi tesko je usporediti danasnjeg protivnika i ekipu Šibenke, ali ovaj Knin ne zaostaje u nicemu od nekih ekipa u nasoj ligi poput Solina ili Amfore recimo ...Lukačić je ponovo odigrao na visokoj razini kao i Vukasović, marin takodjer,Bosančić je dominirao u reketu,Šimovič i iskusni Carev su dali svoj obol, Borozan pokazuje da se vraca u sutersku formu, i igrači 91 godista vukasovic mladji i orošnjak su imali svoje role svojih 20ak minuta koje su jako dobro iskoristili.
još bih napomenio da su u prvoj utakmici utakmici kadeta 6 napada za redom naši igrcči pogodili trojku! njih četvorica.
Jako ugodan izlet i utakmice sa nama prijateljskom ekipom koju vodi trener Jozo Brailo
ne mogu a ne istaknuti vrlo kvalitetno sudjenje u obje utakmice roflroflroflsmijeh

Post je objavljen 12.09.2006. u 01:37 sati.