Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pportal

Marketing

11. rujna 2006.

Riječ urednika

Dragi čitatelji!

Pred vama je prvi nezavisni portal na Blog.haeru. Zamišljen je da bude osvježivan jednom tjedno, a ponekad i rjeđe. Ako ste zainteresirani da surađivate samnom u uređenju sadržaja, slobodno se javite, meni bude drago i budem imao manje posla, a više osobi i više zna. Ovdje sam vam objavio i jedan intervju koji sam dao novinarima u vezi otvorenja portala. Tu je još raznih zanimljivosti i prigodna pjesma za otvorenje, a znajte da je od sada dostupan i Hula Hula ringtone koji i vi možete imati na svojem mobitelu! Uživajte u čitanju, puno vas pozdravlja vaš Poni.

Update

Drago mi je šta vidim da vas je puno zainteresirano za suradnju, pa da vam objasnim kako sam ja to zamislio. Evo dolje u Inform-bureau sam stavio mail adresu na koju možete slati svoje ideje i materijale, a ja ih kao urednik budem razmotrio i rasporedio za objavljivanje u skladu sa koncepcijom i brojem pristiglih tema za dotični broj portala. Ukoliko je tekst na vašem blogu, budem napravio najavu i stavio link na vaš blog, kao šta sam i u ovom broju, a za tekstove koji bi bili u cijelosti objavljeni tu, isto se podrazumijeva da budu imali potpis i link na blog svojeg autora!
Evo naprimjer, sljedeći broj bude prigodno tematski uređen, odnosno jednim značajnim dijelom posvećen četrdesetom rođendanu Zvjezdanih staza. Ja sam već dogovorio intervju sa kapetanom Jean-Luc Picardom, a netko može obraditi sudbinu doktora Spocka naprimjer! A za znanost i tehnologiju - novitete u gradnji svemirskih brodova! To je jedno jako široko područje i ovo su samo neka moja razmišljanja, a veselile me budu i vaše ideje. Ostale redovne teme za drugi broj su već uglavnom riješene, pa kako portal izlazi ponedjeljkom, tijekom idućeg tjedna bi mi mogli poslati prijedloge za treći. Kako će se tada već približiti kraj mjeseca, možda bi netko htjeo pripremiti mjesečni horoskop? A tražim i dežurnog meteorologa! Isto, ako ima praktičara sa dobrim prijedlozima za rubriku Uradi sam i slično, računam na njih! Razmislite i javite se, vaši prijedlozi budu uvijek dobrodošli! :)

Vaš Poni

Post je objavljen 11.09.2006. u 23:59 sati.