Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antibiotix

Marketing

novosti...

Bok ljudi!!!
Malo sam se zapustila u vezi pisanja postova ali sad sam tu ….
Tjedan dana od nove školske je prošo !!! ja sam u gimnaziji u varaždinu tak da vam morem reći da ću većinu vremena štrebati!!! Profesori su ok !!! donekle! sam mi je problem kaj se umjesto njemačkog učim francuski!!! Jedino kaj znam do sad je :
„Je m apelle!!! „ kaj znači ja se zovem... profa je vredo... imamo 4 dečka u razredu a od njih su 2 simpa a ostalo (26) su cure!!! Imamo puno šminkerica a malo, ali stvarno malo rockera!!!! Taki da nam je razred pun prugica i roza boje!!! Čini mi se da sam jedina u našoj školi koja ima piercing al valjda mi nade smetal.... a komada u cjeloj školi ima na pretek!!!! Jedan mi je simpa!!! Crni je i ima ludu frisku!!! U petak nam je u VŽ sletio Mesić . položil nam je kamen temeljac za novu sportsku dvoranu....
oko njega hrpa orangutana a njega se nit ne vidi.. nisam znala da je Mesić tak nizak!!!
Uglavnom .... čekali smo ga tam po hladnom vremenu sam kaj prime lopatu i kaj počne izgradnja koja , ruku na srce, bode gotova kad ja završim fakultet!!! Kod nas se u Kotoribi gradi već neko vrijeme spotska dvorana i škola ali kak se meni čini da će u nju hodati moji unuci ili praunuci , koje ne namjeravam imati... ;=)
Odma 2. dan „sletjela „ sam s vlaka I pošteno ogulila ruku!!! Još vlak nije stao a mene je nekaj pičilo pa sam skočila s vlaka!!! Zaprav Vanja je prokomentirala kak bi bilo da netko sad skoči… a ko bi drugi neg ja… neznam zakaj sad ovo pišem kad se ovo već zna na kilometre!!! I onda se veli za cure da su tračerice!!! Akaj su unda dečki? (ne svi) cjelo ljeto idem popodne u školu i nije mi problem. Bar se ne moram rano ustajati I trpiti jednog kolegu s osnovne….
Pozdrav ekonomistima I svima kaj idu u vž u srednju!!!!!


Post je objavljen 10.09.2006. u 12:38 sati.