Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/placebo

Marketing

Jeste vidjeli kako sam sredila blog?

I sve to sama. Trebalo mi je samo šest sati. A pazite, nisam išla ni u kakvu školu za to. Jednostavno sam prirodno talentirana i to ti je.

Uglavnom, ako netko zna kako se na blog stavlja slika kao pozadina, nek mi dojavi. Moja pozadina je poradi moga velikog talenta završila u ovim prozorčićima s datumom i više je nisam uspjela izvadit. Ali nije to jedina pozadina s čijim izgledom ovih dana imam problema, no to je druga duga i tužna priča i nije primjerena koncepciji ovog veselog bloga.

Inače, otkad ne radi forum malo sam se bavila čitanjem blogova i došla do nekoliko zapanjujućih zaključaka, a osobito jednog: pa ti se ljudi ničega ne srame. Ono, stave ime i prezime na blog?? Ili, još gore, dođu na ljetovanje u Hrvatsku i onda tetki na oproštajnom obiteljskom ručku daju adresu kuractrazim.blog.hr i kažu: "Tetka, tu imaš puno mojih slika. Navrati nekad. Pozz." Pa ja to stvarno ne razumijem. Dobro, dopuštam da sam ja možda malo pretjerano konspirativna jer ja i na anonimnom blogu za svaki slučaj pišem samo laži. A s vremena na vrijeme ga i potpuno obrišem. Ponekad to dovodi do situacija u kojima više nitko ne čita moj blog, ali mala je to žrtva za moj egzibicionizam u odnosu na mir koji je za psihičko zdravlje svakog paranoičara izuzetno važan.

Post je objavljen 09.09.2006. u 09:35 sati.