Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/dandrijevci

Marketing

dobro dosao
Dobro dosao dragi posjetioce
Ovim putem otvaram blog o Donjim Andrijevcima selu slavonskom bogatom ne samo prirodom ,zitnicom nego i dugogodisnjom povjesti.
Selo D.Andrijevci se nalazi na istocnom djelu hrvatske nalazi se uz regionalnu cestu 23 km istocno od Slavonskog Broda , selo je vezano s glavnim zeljeznickim putem Zagreb-Vinkovci tako da je cestovnim i zeljeznickim putem povezano s cijelim svjetom kroz selo se proteze rijeka Svrznica koja je u proslosti bila okitita sa sedam mlinova (vodenica) .
ali o povjesti i sadasnjem izgledu sela pisat cu nesto kasnije te postaviti nekoliko lijepih slika a vas sve unaprijed molim koji imate nesto o Andrijevcima ili ostalim djelovima Brodsko Posavske Zupanije da mi napisete ili posaljete svejedno dali su to textovi ili slike jer prikupljam sve za moju novu homepage koju bih usporedno s blogom vodio a posto nije za sve zanimljivo samo o Andrijevcima citati ... za vas cu postavljati linkove za lijepim programima naravno (kostenlos,gratis zadjabe) kao nagradu za posjet mojim stranicama a ako imate neke zelje za nekim posebnim programuma ili stvarima napisite o cemu se radi a ja cu vam pokusati pomoci
unaprijed hvala.

Post je objavljen 06.09.2006. u 21:21 sati.