Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pmak

Marketing

Predigra pred smrt VOL. 1




Svaka sličnost sa stvarnošću je slučajna, ako slučajnost postoji.
Likovi su izmišljeni ili će jednog dana zaživjeti.
Situacija je svakodnevna i realna.
Osjećaji nedovoljno dobro opisani jer strast se doživljava,
ne opisuje se.


Ponoć
Dvije usamljene sjene, svaka na svojoj strani grada, žele jedna drugu.

00:16
SMS : On: " Želim te, čekaj me u jedan na starom mjestu "
Ona voli to staro mjesto. Kada ga tamo čeka osjeća se kao da igra neku dobru ulogu u starom, crno-bijelom filmu. SMS : Ona: " Čekat ću te "

01:01
Usamljena, po starim borom, stisnula je svoje promrzlo tijelo uz njegovu staru koru , hladno joj je.

01:10
Škripa kočnica, zavrtio je automobil pod ručnom, otvorio je vrata, pogledao ju ispod oka - to je njen James Bond :) Ulazi polako i zavodljivo na suvozačevo mjesto. Koljena joj klecaju, ali ne od studeni.
Po glavi joj se motaju misli, želi mu prigovoriti što je zakasnio, ali tek što je skupila hrabrosti da mu to nametne on stavi ruku na njen desni obraz i poljubi je u vrh nosa. To ju je nerviralo, a on je to znao, iskupio se poljupcem, pravim poljupcem. Ljubi ju nježno, meko, još mekše . . . Rukom klizi od njenog stopala do struka, polako, maznim pokretima, a ona je kao tempirana bomba.
Na trenutak su zastali. Pogled pun pitanja, čežnja i strah da ju ne izgubi, a ona mu odgovara poljupcem : " Ovdje sam, imaj me sad , sada me nećeš izgubiti ..."

01:52
Znao je čime će je izluditi.
Poljubio ju je u kut usana, lagano je klizio jezikom do njenog obraza, ponovno je poljubio u obraz, a potom nježno grickao i ljubio uho. Pogodio je !!! Znao je njene slabe točke. On je bio majstor za erogene zone, a ona je znala da i njega ista stvar izluđuje. Uzvratila mu je istom mjerom. Ljubavnik nad ljubavnicima se rastopio, mala ga je razoružala.
Uzbuđen, zaljubljen i pun strasti poželio je njeno mlado tijelo odmah, sada, večeras, čim prije . . .


NASTAVLJA SE ::::


Post je objavljen 05.09.2006. u 21:11 sati.