Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bludnica

Marketing

MLADENKA TERORIST

Image Hosted by ImageShack.us

Udaje se mladenka terorist.ni sama ne znam zasto se udaje.a i kad se uda ne dajem joj duzi bracni staz od dvije godine.
Moja najbolja prijateljica,jedna od najboljih,s kojom sam se igrala u pjescaniku,koju sam prihvatila iako nije na mojoj intelektualnoj razini(potvrdeno od ljudi koji znaju),s kojom sam provodila genijalna ljeta,pokrivala ju kad je trebalo u svim njenim sranjima,ispala budala bezbroj puta zbog njenih lazi,prijateljica koju volim unatoc svim njenim pizdarijama koje radi i koje joj toleriram jer je MOJA PRIJATELJICA me sinoc toliko povrijedila,izbacila iz takta,ubila u pojam...da sam odlucila da nema sanse da odem na njenu djevojacku i da je zadnje sto ce od mene dobit je dolazak na svadbu!
Htjela nas je za djeveruse,dodgovri padaju vec 3 mjeseca,dogovori u kojim ona niti jednom nije spomenula da moramo imati iste haljine,a kamoli da je spomenula da ce ih iznajmit,jer u krajnju liniju to tako ide,nas je sve isterorizirala kad je cula da mi necemo imat iste haljine,da one nece bit ni iste boje ni iste duzine.Nema frke,sve smo promjenile zbog nje,podredile se njenim zeljama.
ONA JE MLADENKA TERORIST.htjela je djevojacku u splitu,u centru splita di nam nece trebat auto jer cemo bit pijane od jutra.dogovorile smo.htjela je stripera,ne jednog vec dva.dpgovorile smo.htjela je muziku samo za nas.dogovorile smo.kad smo nas dvije njene prijateljice rekla da bi svaka od nas trebala dat za to sve sto ona hoce 2000 kn nastao je skandal!uglavnom mi smo isple ludakinje koje su nasle najskuplji apartman,da kaj ce ona dat tolke novce za djevojacku(niko od nje to nije trazio,jer ona je mladenka),da nemoramo ni doc,da ona sama organizira svoju djevojacku...bla bla bla
Nakon sto mi je popdne spustila slusalicu uz pokoji nedolican komentar,je opet zovem i dpgovaram da se nademo.kao i uvijek u mom stanu.tolika deracina se na mom kvartu nije nikad cula.bestija me zvala iz kafica da pita jel sve u redu,frendica s petog kata zove i pita jesmo normalne...
Uglavnom,da skratim,ONA ORGANIZIRA SVOJU DJEVOJACKU,U NEKOJ SELENDRI IZA SPLITA,U HOTELSKOJ SOBI,BEZ STRIPERA,S CUGOM OD KOJU MI TREBAMO SVI PONJET OD DOMA,I SA KLOPOM KOJU ISTO MORAMO PONJET OD DOMA.
Sve suprotno od onoga sto je htjela.nas dvije,njene prijateljice,ostle smo sokirane nacinom na koji se ona nama obracala,izvrjedala i povrijedila.
Nema sanse da idem iz velegrada u kojem smo joj htjela organizirat savrsenu djevojacku,u neku selendru u kojoj cu bit u hotelskoj sobi,pit cugu koju cu donjet od doma i jest sendvic s polijem!KATASTROFA!
Moja draga prijateljica je mene u mojoj kuci sterala u picku materinu i kurac i ko zna di sve ne,nakon sto smo nas dvije dale sve od sebe da sve bude savrseno,nakon sto smo ispale budale pred pola splita...zasluzile smo to!da nit ona mora bit kuma nit joj trebamo na djevojackoj.
JA SAM U SOKU!nema sanse da idem,necu.ne zasluzujem takvo ponasanje nakon sto vec dva tjedna nista drugo ne radim nego podilazim njenim pizdarijama,ne jedam,ne spavam,ne vidim nikoga osim nje,ne komuniciram s nikim jer sam 24 sata na dan na telefonu...
Mozda cu ispast kuja sto necu otic,ali nema te sile koja ce ovog tvrdoglavog ovna natjerat na to!mogu bit dobra ko kruh,ali kad me piknes u srce...dovidenja!
Ako se netko od vas slucajno zapita zasto tolko forsira split...reci cu vam samo...ima ona jako dobar razlog,a to nije ni split,ni more,ni hotel,ni zrak,ni cuga...pa vi razmislite.
Jesam spomenula da se za dva tjedan udaje?

Post je objavljen 05.09.2006. u 13:59 sati.