Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/soniczoil

Marketing

Novi istup zvan "Crunch-showzikl" događa se 15.9. (petak) u MOČVARI!!!


Free Image Hosting at www.ImageShack.us Evo najave, sve lijepo piše... a vi ste svi, dragi naši, posebno ugodno pozvani!
Pripremamo neke nove dopune i varijacije + JEDNO VELIKO IZNENAĐENJE, ali i gomilu nenadanosti na novom šou koji je pretrpio i prvo preimenovanje u "Crunch-showzikl"!
Si ja!
POSEBAN DODATAK POGLEDAJTE ISPOD NAJAVE ZA MOČVARU!!!


>MOČVARA - 15.9.2006. (petak)

TRIP TO ZION & GROOVE SANCTUARY S PONOSOM OTVARAJU NOVU SEZONU

OPENING PARTY

Groove Sanctuary floor :

TOOVAR
(Pula/Amsterdam)
Marko Grbac, rođen na planeti Zemlji. Samouk muzičar. Bavi se glazbom od 90-tih. Svirao električni bas i pjevao u bendu Dark Busters (album "Drugi mentalitet"). Nakon raspada Dark Busters-a izrodio se novi projekt AfterBusterFutureBeat (album "Live Prvomajski juriš"). U istom periodu komponirao je muziku za filmove redatelja Andreja Korovljeva "Una storia polesana" i "Godine hrđe". Djeluje i kao basist dua Manig (album "Dekomponizator") koji je baziran na only drum and bass zvuku. U Amsterdamu, gdje živi i radi veći dio godine, biva primljen na Conservatorium van Amsterdam (jazz odjel) gdje se intimnije upoznaje sa jazz glazbom. Tada počinje svirati kontrabas u "Forgotten Fish Memory Orchestra" (glazbeno performativna skupina) te 2004.god.osvajaju nagradu za inovativnost na Međunarodnom kazališnom festivalu u Puli PUF-u. U isto vrijeme počinje se intenzivnije baviti elektronskom glazbom i PC produkcijom pod imenom Toovar. Sa projektom Toovar nastupa na Solistice trance festivalu (Ruighoord Amsterdam 2006) i manjim trance-progresive zbivanjima (Prog as a Frog).... Njegov nastup karakterizira stilska neograničenost od breakbeata, jazza, drum n bassa i trance-a te stvaranje priče u trenutku isprepletenu inspirativnim improvizacijama.
Osnivač je udruge za glazbeno-vizualne umjetnosti Armazonex koja djeluje u Karlo Rojcu, Pula.
www.armazonex.tk
armazonex@hotmail.com


ETUI ETUI SONICZOIL & SKVR!
Predstavit ce nam novo izdanje glazbene groteske pune lomljenog i grubog crunch-electra, pod skupnim nazivom “ CRUNCH – SHOWZIKL “ – zabava za bijesne gliste, emocionalne strojeve i svaku babu, kroz sva godisnja doba.
http://soniczoil.blog.hr


JIN-SAN selecta (KINGSTONED SOUND)
Jedan od osnivaca Kingstoned sound-a cija glazbena usmjerenja jesu reggae, dancehall, soca, jungle, garage, grime. KINGSTONED SOUND redovito održava nastupa na raznim klupskim i festivalskim događanjima (Seasplash festival, Zagreb Winter Reggae Festival, Soča Riversplash Reggae Festival,...), a bio je i glavni organizator besplatnih reggae programa "Kingston Hot" u klubu Papillon u Zagrebu. Ovoga puta Jin-San selecta ce nam pruziti nezaboravan jungle dj set kojim će vas prodrmati i razmahati vaše ekstremitete na sebi svojstven način.
www.kingston.hr

resident dj support:
JAN BECELE (Trip to Zion crew/groove sanctuary/Jaribu sound)
janbecele@gmail.com
Trip to Zion floor:

JARIBU sound (Trip to Zion crew)
JESUSE DREAD sound
MAYA (Trip to Zion crew)


Vizualmakers of the hole party : DISgirlz & oneboy
Deco by Ilenija


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

POSEBNA OBAVIJEST: Isfurali smo svojevrsnu nagradnu igru za ovaj nastup! Dakle, sfotkate nas na showu u Močvari i dan-dva poslije nam pošaljete na soniczoil@net.hr pa nekoliko najboljih fotki objavimo, a ONA STVARNO NAJŽEŠĆA BIT ĆE UPOTREBLJENA ZA IZRAĐIVANJE NOVOG PLAKATA ZA NADOLAZEĆI CRUNCH-SHOWZIKL!!!!

(Inače, tražimo i nekoga tko bi cijeli nastup snimio s kamerom tako da od tih koncertnih dijelova napravimo neki divlji d.i.y spot - slobodno dođite, snimajte s čim god želite, pa nam poslije šaljite.....uvijek nam takve stvari dobro dođu!!!)


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Post je objavljen 05.09.2006. u 13:19 sati.