Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/desinec

Marketing

GRADSKO VATROGASNO NATJECANJE

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
U Petrovini je u nedjelju 03.09.2006. održano Gradsko vatrogasno natjecanje. Na natjecanju se okupilo dvanaest ekipa najmlađih vatrogasaca koji su sudjelovali u kategoriji natjecanja djece od 6 do 12 godina. Ovo natjecanje je izlučno za Županijsko vatrogasno natjecanje koje će se održati 9. rujna u Mariji Gorici. Djeca su se natjecala u dvije discipline, vježba sa brentačama u rušenju mete i trčanje štafete. Najboljima u kategoriji dječaka su se pokazali momci DVD-a Gornji Desinec. Drugi su bili dečki iz DVD-a Petrovina, a treći oni iz DVD-a Donji Desinec. U kategoriji djevojčica najbolje su bile cure iz DVD-a Cvetković. Drugo mjesto su zauzele cure iz DVD-a Domagović, dok su treće bile djevojčice iz DVD-a Doni Desinec. Nakon djece, revijalno natjecanje su održali i seniori. Najbolji muški su DVD Donji Desinec, drugi su DVD Petrovina, a treći DVD Cvetković. Najbolje seniorke su iz DVD-a Donji Desinec, dok su drugo mjesto zauzele članice DVD-a Jaska.

Čestitke DVD -u Donji Desinec na velikom uspjehu svih kategorija na ovom natjecanju a također i dječacima DVD-a Gornji Desinec na osvojenom prvom mjestu.

izvor: http://www.dvd-jastrebarsko.hr i http://www.jaskalive.com

Post je objavljen 03.09.2006. u 21:13 sati.