Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/bubnipaprezivi2

Marketing

Noć je prekratka za snove, ajmo malo i po danu ;)


Image Hosted by ImageShack.us...došla sam doma ima već ne znam kolko al sroooz sam izgubljena, treba mi vremena da se kolektiram... ma meni uvijek treba nekog glupog vremena! heheh =))


mislim da sam sretna.. nisam sigurna... ma nisam.. aaaaal mogla bi biti heheheh... ma budim se svako jutro oko pola šest u nekoj panici.. ne znam zašto... (mislim znam al kraće je reć ''ne znam'' heheh kako ono Blekica kaze, ko zna? (vjerojatno primjećujete da je od ovog bloga moja podvojena ličnost samo izrazenija i ne kuzim al fora mi je govorit u trećem licu jer je Blekica pametnija, smirenija, pronicljivija, slozenija i bla bla bla od mene =)))) ''Ne znam nije odgovor, već.....'' EVO KO ZNA DOBIJEEEE... a nemam poima.. nešto po vlastitom izboru.. =))) (heheh Isuse pišem to a u glavi mi prvo padne na pamet ''blowjob''.. grrrr... ooookeeeej mislim da je jasno kakve vizualizacije me ovih dana peru) :DDD


Mislim da je svima koji me čitaju jasno zašto nisam pisala.. heheheh ako ne isčitaj iznova prethodne redke =)))) dear lord talk about bullshit.. =))PREDLAZEM PRESKOČIT more slova 2 come, SAM DOSADNE činjenice....


....more... rezime? šta ima ''novog kod mene''? ma najbolje da sad još i to! a kvragu moram ukratko ajde... heheheh sve je dolje pisalo.. NAAAAAARAVNO da sam trčala i plivala ko luda.. loool... ma bilo je mmmm al uzasno kratko i što je najgore veselila sam se povratku u Zgb jer se selim (već vječnost jer je sve novo osim temelja heheh) al sad je fuuuul blizu.. jedva čekam da na blog stavim slikice.. weee.. neki dan je došla kutna a sad će polako ostatak i naravno da ću se pohvalit.. grrrr...=))

....još novost.. namjeravala sam kupit laptop, heeej svakoj maloj poslovnoj žemski treba, al stari me preduhitnio i poklonio jer se selim.. heheh sam nisam sigurna dal je to NAGRADA za iseljenje.. heheheheh uglavnom u našu malu obitelj je ušao i Lapatop IBM Brzi.. (naravno da je Fordek Fokusek Plemeniti veselo namignuo novom članu =)) HEPIIII SAM! Koja zvijer brrrrrmmm.. =)))

.... kaj još? aha!.. stan koji iznajmljujem cura je otišla jer je završila fax a sad ga ne mogu iznajmit jer su neki radovi u zgradi .. grrr... vama nebitno meni bitno 1500kn mi je taman za plaćanje doprinosa svaki mjesec! (i onda ne moram niš radit heheheh.. naravno da se zezam!)

...gremo dalje.. krsna kuma sam 16/09 najsladjem malom stvoru kojeg drugi zovu Ema a ja ''Smješka, Slinavka (iako to prestajem jer mi kazu da je bolest =))), Mačak, Štrumfica, Maaaala''.... (e al maaala je tako dobro dijete da nemreš vjerovat.. ne cmizdri, sve joj mozeš radit a ona se sam smije.. ja inaće nisam ljubitelj majušnih stovrenja za mene su od 4 godine + tak da sam skroooz impresed! a i skuzila sam da će biti lokelica, obozava kumine tamne noktice, poludi kad ih vidi heheh i kozice oko ruke hihihihi mini-marte here i come =))) uz mamu cro-muzika i tatu - jasmin stavnros fan ja sam joj jedini spas.. heheh)... zasto spominjem krstitke kao događaj? heheh - moram se ić ispovijedit.. grrrr.... uuuu tu će bit posla (jako malo! heeej prljavo-mislioci jedni!) iako mi je malo tlaka jer kad god sam silom prilika bila na ispovijedi svećenik me nije imao zivaca saslušat!! to je plain rooood.. =( kaj ja mogu ak radim dobar ispit savijesti i ne nabrojim ko većina ''lago sam, varao sam, nisam bio dobar'' ja dajem i detaljno opisane primjere.. njemu se neda slušat i stalno me pozuruje! heheheh umjesto da iskoristi priliku i počne pisat pribilješke za krimić godine =))))


jao stat ću ovdje... ne volim ovakve ''rezimirajuće '' postove.. jedan bitan događaj šturo spomenut i na kraju ne reći ništa... jer meni ovo nije dovoljno.. ak o nećem pišem damn right da se zelim raspisat! heheheh ... završavam pisanje, namigujem vam razignano i veselim se svemu što dolazi.. promjenama od kojih sam prije strahovala (sad malo manje heheh) i svemu, baš svemu... meni je more uvijek Nova Godina, clean slate... =)


..jesen se bliži.. oblaci, neumorne kiše... započinje moje ''Proljeće duše''.... =)Pišem soon, do tada dišem punim plućima as siempre! a vi.. hmm.. Kako bi Joey rekao ''Hu ju duin??''.. =)


Jao jurim! moram se pozurit spremit, odlazim u zemlju gdje bajke pišu pjesme o snovima... ;)Vaša Crna Pantera... ;) mrrrrrrjau... ;))))**Post je objavljen 02.09.2006. u 12:48 sati.