Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fusbal

Marketing

Ljudi moji cili san van u soku radi Nike ... neznam da buden sritan il tuzan ... al glavno je da je on odlucija sta ce , a ne neki umisto njega ... Evo van Nikina izjava nakon obavljenog transfera : " - Htio sam nešto reći o svojem odlasku u Englesku. Jer ovo je ipak moja odluka, makar mi ne bi bilo krivo da sam još ostao u Hajduku. No, ovo je prilika u mojoj karijeri koju nisam smio propustiti, ona je veliki korak naprijed, jer Portsmouth se pojačao, ima velike ambicije, sjajno je krenuo u sezonu . Zastao je, mislili smo da je pukla veza, ali onda je nastavio: - U Splitu sam proveo godinu i pol, vrijeme koje će u mojem životu uvijek ostati posebna uspomena. Upoznao sam divne ljude, stekao velike prijatelje, bio sam primljen kako ni u snu ne bih mogao očekivati. Sa zadovoljstvom pamtim svaku minutu provedenu u Hajduku i u Splitu. Nisam navikao na opraštanje, teško mi je , puno je emocija u meni..."

Novinari : "Učinilo nam se kao da mu se grlo steglo. I čak kao da je glas zatitrao, kao da su i suze bile blizu? Je li moguće?"

Niko : "- Pogodili ste, nešto me je u grlu steglo, emocije su navrle, jer iza mene je vrijeme kada sam bio sretan i kao čovjek, i kao nogometaš. Mislim na ovo vrijeme, splitsko, Hajdukovo... A posebno bih zahvalio navijačima, uvijek ću pamtiti onaj neviđeni doček, podršku koju su mi stalno pružali. Čujem da su ispisali brojne poruke po zidovima grada, sav se naježim kad se sjetim onog “Niko, ostani” i “Niko kao Niko”. Ali ja sam profesionalni nogometaš, moram ići dalje, imao sam i neke obveze..."

Sve u svemu hajduk je vratia dugove , a i njemu je ostalo nesto love ali tu su i Carevic , Vucko i Zivkovic koji ce dodatno pojacat Hajduk .


Post je objavljen 31.08.2006. u 23:30 sati.