Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sickofitall

Marketing

Obilježeni: Lica S Naslovnica, Krešimir Žanetić; Priča četvrta

np Cro Mags – Hard Times In An Age Of Quarell – live 2LP

Nije trebalo ovako ispasti, međutim, pošto sam cijelo ljeto bio prezaposlen, nisam se mogao posvetiti feljtonu kojeg sam započeo proteklu zimu, tako da me je četvrti Obilježeni, Krešimir Žanetić - Krešo, moja slijedeća figura feljtona, pretekao u izlaganju svojih fotografija, ali samo za jedan dan. Naime, jučer je pustio u promet svoj web site www.zanetic.com, tako da moram reagirati momentalno, i reagiram ekspresno. Sve fotografije u ovom postu, osim ove moje prve male naslovne, potpisuje Krešo.

Image Hosted by ImageShack.us





Ideja je bila, dakle, da kod mene na blogu napravimo on-line izložbu o domaćim likovima, akterima njegovih mnogih fotografija koje snima već dugi niz godina, što za medije što za svoj gušt. Pošto sam bio inertan, ostao sam bez tog vizualnog dijela, jer objavom fotki na njegovoj web stranici gubim na atraktivnosti, ali još uvijek imam svoj adut u rukavu - pisanje. Iako ću i neke izloške bezobrazno popalit i staviti na blog, i iako neke od ovih slika imam odavno jer smo bili kolege u Kronici tako da smo neke protagoniste sa slika dijelili uzajamno – ja pisao priče dok se on poigravao s ilustracijama - to je sve na kraju krajeva za njegovu dobrobit, zar ne? Jer, dobiva prostora ovdje kod mene, čime mu dajem malo goriva da lakše uzleti u putešestvije interneta. Stoga Krešo, nemoj se ljutiti što sam odmah prekršio napisano u lijevom donjem boxu kod tebe «doma»! :))

Koliko god pisao neću sve reći. Mnoge tvoje slike govore same za sebe. Zato ja sada prestajem tuči prstima po tipkovnici, a ti nemoj prestati tuči prstom po okidaču.

Image Hosted by ImageShack.us











Image Hosted by ImageShack.us




Post je objavljen 31.08.2006. u 21:44 sati.