Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/meyica

Marketing

Zašto imati jednu kad mogu imati dvije ?!

Ovo pitanje se prvenstveno odnosi na dečke.Jako me zanima odgovor na nj,no nikako da ga pronađem.Jedino što znam tj.što sam čitala jest to da dečki u mozgu imaju odvojene pojmove LJUBAV I SEKS .Pa da malo pojasnim svojim riječima,dakle dečko ima curu,a nalazi se sa drugom (čemu to ako voli svoju curu?!).Stvar je očito u tome da mu ta njegova cura ne pruža dovoljno ljubavi i zadovoljstva,pa navedeno mora potražiti kod druge, koja mu služi samo da zadovolji svoje potrebe.
No,i ovdje postoji «rupa u zakonu» iliti drugi izlaz, u ovom slučaju objašnjenje.
Možda mu ni nije tako stalo do te njegove cure.Recimo da mu je cura tipa :»AKO ME OSTAVIŠ,UBIT ĆU SE! « Iz toga razloga dečko se boji prvi prekinuti ili se jednostavno brine da ju ne povrijedi, te stoga utjehu pronalazi u drugoj.Ako mu je čak i stalo do te druge, te planira sa njom bližu budućnost, uz već postojeću vezu, to nije pravi dečko ,nego kukavica koja dopušta biti nečija marioneta.To su recimo dva veća objašnjenja,pod koje spadaju još 1000 manjih (koja su više izlika),kao npr.
PREVARIO JU JE JER:
-su se baš taj dan posvađali
-jer mu je tako falila da se morao tješiti drugom (veza na daljinu)
-jer nema povjerenja u nju
-jer je i ona prevarila njega
- …
Danas je nažalost takvo vrijeme da svaki muškarac ima dvije ,a svaka žena dva.To je činjenica i protiv toga se ne može, no uvijek postoje iznimke koje potvrđuju pravilo. Sve zavisi o tome kakva je tko osoba.
Ja osobno nikad nebi oprostila prevaru ,jer ako je to učinjeno jedanput i drugi put će, a i ako te toliko istinski voli kao što kaže, tada si to nikada neće dopustiti.


Post je objavljen 30.08.2006. u 13:53 sati.