Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trigona

Marketing

Ni brige, ni pameti.

Otišla sam do doma (s posla). Tak'. Blizu mi je.
Prolazim pored djece na ulici. Ima ih. I nas je bilo. To su male ulice, kuće...Igraju se i tak su bezbrižni. Što sam starija, čini mi se da je bolje biti klinac.
Bezbrižno dijete.
Nije da im zavidim. Trenutno sam i ja bezbrižna. Ali njihovi eventualni problemi nisu niš' u usporedbi s mojima.
Nije da nemam problema ovih dana, ali me ne more.
Bez brige sam. Proširila sam to i na onu "bez pameti".
Osjećam se kao na godišnjem.

Do neki dan sam bila i sama doma. Sad je došao /brat/. Prvu večer sam mu rekla da neću dozvoliti da mi pokvari zadnji tjedan odmora od ostatka ukućana, odnosno da me ne zanima, tak da je pri miru. Odmaram od svih već 5 tjedana. I super mi je unatoč činjenici da kad bi lopovi ušli u kuću, od nereda bi pomislilii da ih je netko pretekao.

Posao - divota! U uredu baš i nisam, ali gdje god da jesam, na 10 min sam. Radim više nego inače, ali bar onda kad se meni da.
Ok, i ured bi lopove zbunio. Bio mi je uletio šef na jedan dan na prepad. Samo, ja sam očekivala neku provjeru, pa je ono kaj je moralo, štimalo, a za razbacane papire lako.

Hranim se. Ne hranim se. Prvo nisam niš' jela, pa sam počela djelovati anoreksično, pa sam 2 tjedna metala u sebe kaj sam stigla, pa sad imam oko kilu do 2 viška, pa opet samo kava, cigarete i grejp... E, veselim se mami jer će mi konačno netko kuhati.

Frendice su se povraćale s mora. Nije da su mi pretjerano falile. Dobro dođe da se odmorimo i jedne od drugih. Meni je ovak' i onak' uvijek više odgovaralo muško društvo. Da se naviknem na ispijanje kava ili izlaženje za ženama, trebalo mi je dosta vremena. Pasalo mi je doslovno samo muško društvo zadnjih tjedana. Osjećam se preporođenom.

A tek rasprodaje u kombinaciji sa "stigla nova kolekcija"... Raspametim se. Aha, zato sam bez pameti. Još moram dokučiti zakaj me niš' ne brine.

Još su mi se i svi računi platili sami ovaj mjesec.

Bit će da sam sretna od sve one silne čokolade u 2 tjedna debljanja. To je to - endorfini.

Eto, shvatila sam. Sad se mogu ispisati i dalje dangubiti.



Post je objavljen 23.08.2006. u 14:30 sati.