Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/meyica

Marketing

SOMETHING ABOUT FRANCE KISS

Nemaju sve kulture francuski poljubac!Francuski poljubac nekima je šokantan i zato treba znati običaje drugih kultura!Poljubav je intimna stvar između cure i dečka.Znaš li da poljubac potječe iz davnih vremena kada su majke hranile djecu tako što su prvo prožvakale hranu i onda im direktno stavljale u usta,kao što to rade ptice? S obzirom na to da je u našem društvu francuski poljubac prihvaćen, moraš znati da je u nekim drugim društvima takav čin degutantan i neprihvatljiv!ŠTETA,NE ZNAJU ŠTO PROPUŠTAJU ;)
FILIPINCI si miluju lice i ljube se tako da im se samo dodiruju usnice, ali ne i jezici.
AMERIKANCI su također dugo prakticirali samo poljubce zatvorenih usta, tako da se francuski poljubac svodio samo na suho spajanje usnica!
JAPANCI više vole strastveno ljubljenje ruku ili vrata,dok ABORIDŽANI trljaju lice jedni od druge.
TAHIĆANI i ESKIMI ljube se nosovima!
U AFRICI postoje vjerovanja da se francuskim poljubcem može izgubiti duša jer ona izlazi na usta. Oni se tako združuju plesom i trljanjem jedno o drugo. ( izgubiti duša ?! he he -onda smo mi odavno bez duše).

ZAŠTO ZATVARAMO OČI ZA VRIJEME FRANCUSKOG POLJUBCA?
Zato što nam se zjenice maksimalno rašire kada smo uzbuđeni.To potiče mozak da pošalje poruku i da se kapci zatvore.Francuski poljubac povećava puls sa 75 na 150 otkucaja u minuti.Naravno,to se organizam,pogotovo srce,priprema na udar emocija i užitka.
Pravi poljubac,onaj dubok i trajan,stavlja u pogon više od 34 mišića,gotovo kao vježbanje u teretani!
Ljubljenje budi dobar osjećaj jer smo zaljubljeni i uživamo s osobom koja nam se sviđa.Među ostalim, sagorijevamo dobrih 12 kalorija kada se ljubimo samo nekoliko sekundi, a sto i pedeset kada imamo pravi, dugotrajni poljubac.Dakle,dečki ljubite nas duuuuuugooooooo ;)
Dijagnoza:Treba se nastaviti ljubiti jer je dobro za raspoloženje i za liniju.
MySpace Layouts

MySpace Layouts




Post je objavljen 22.08.2006. u 13:23 sati.