Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tekudata

Marketing

Promjene

Jao kako ću se ja istraumatizirati svojim tijelom.
Vjerujte od kada sam trudna na svoje tijelo gledam nekim drugim očima, ili da budem konkretnija izbjegavam da ga uopće gledam.Smatram da će sve ovo brzo proći i kada rodim da će sve biti po starom, (nada zadnja umire).
Nisam se udebljala nemojte to misliti, na početku trudnoće sam izgubila dosta kilograma jer nisam mogla jesti, tako da računajući sa ovim kilogramima koje sam posle dobila sada u 8 mjesecu trudnoće imam onoliko kilograma sa koliko sam i ostala trudna, prema tome kada rodim, a odmah po porodu gubim 13 kg,bit ću mršavija nego prije.E baš i da to vidim.
Od početka trudnoće se mažem protiv strija, i stvarno niti jedne nemam na trbuhu, ali su se zato pojavile sa bočne strane, možete zamisliti, toliko trackanja i one se pojave na najneočekivanijem mjestu, strašno, ali pomirila sam se i sa tim, jebi ga nisam više cura tim vremenima je odbrojano.
Dalje, na nogama su mi se pojavile neke vene, neznam u principu jesu to vene ili strije znam samo da čudno izgledaju i da nisam sigurna hoće li nestati kada rodim, pojavije se se sa unutrašnje strane nogu iznad koljena, tako da je ultrakratkim dopičnjacima odzvonilo, baš krasno.Uostalom tješim se da takve suknjice i nisu za gospođe sa dijecom.Zar ne?
I od juče još jedan događaj, mislim od juče ko zna od kada je to al ja to nisam primjećivala. Kao što sam već ranije spominjala grudi su mi narasle za tri broja (znači i tu ima viška kilograma), lete iz svih grudnjaka, bradavice su mi se proširile kao u onih starih žena, ovo kažem zato što sam prije imala male bradavice, a sad su postale ogromne, neznam kako je kod drugih žena nisam tome nikada pridavala neku pažnju .I sinoć dok sam se mazala, i onako malo stisnem te svoje ogromne grudi, koje su uzgred rečeno počele malo i visiti, a tako su lijepo prije stajale kao silikonske, ah, i gle vraga iz njih mi počne curiti mlijeko i neka tekućina, prvo sam se sablaznila dok se nisam sjetila da je to normalno i da je to već sigurno već odavno.Moram priznati da me malo zateklo, sve te promjene na mome tijelu, ljudi moji treba se na to naviknuti.
Nas se žene stalno promatra kao seksualne objekte i same s vremenom se počnemo tako gledati, njegujemo svoje tijelo, izlažemo ga pogledima i uživamo kad nam se netko divi, i onda jednog dana naše tijelo postane organizam koji proizvodi drugi život, i svi naši atributi dobivaju funkcije, i onda se nađete u neobranu grožđu kao ja i teško vam se priviknuti na činjenicu da vam cice nisu tu kako bi vam super stajao oni skupi top koji sam kupila ljetos, već su tu kako bi prehranile moje buduće dijete.
Pitanje je da li ću ih više ikada moći gledati kao atribute na svom tijelu koji naglašavaju liniju mog tijela ili će oni postati nešto drugo, mislim da od juče imam neki novi odnos sa njima.Čudno je to.
Sinoć dragom nisam dala da ih dira, nije mi to bilo nimalo uspaljujuće ni seksi.Još zamislite scene, vodimo mi jubav i on mi stisne cicu a iz nje štrcne mlijeko, strašno, strašno.
Mislim da je krajnje vrijeme da se uozbiljim i počnem pripremati za ulogu majke.



Post je objavljen 22.08.2006. u 09:54 sati.