Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Novi list zamjenio Pratesa Frančiškovićem i nije objavio demanti

Novi list nije objavio demanti brigadira Dragutina Frančiškovića nakon što su sliku Krunoslava Pratesa zamijenili njegovom, pa isti donosi 45 lines:

GLAVOM UREDNIKU NOVOG LISTA
gosp. Goranu Kukiču
Novinasko NAKLADNIČKO DIONIČKO DRUŠVO
Zvonimirova 20/a, 51 001 RIJEKA
telefax: 051/ 672 -114 i 672-118


U Vašim novinama NOVILIST br. 18 924 o 1. 05. 2006., objavljen j članak pod nazivom: Pratesa pustila brzina"hrvatsog pravosuđa, u kome se nalaze tri foografije i to; pokojnog Stjepana Đurekovića (ubijen u Njemačkoj 1983. g. od strane agnata SDS-a), osumnjičenog Josipa Perkovića i Krunoslava Pratesa. Umjesto fotografije Krunoslava Pratesa nalazi se moja fotografija ispod koje piše "Krunoslav Prates".

Očigledno da se radi o smišljenom podmetanju u cilju moje difamacije i blaćenja već prokušanim metodama tiskovina EPH protiv mene, vjerojatno inicirane od osbe navedene u članku.

Čudim se da je i Vaš list, kojeg sam do sada izuzetno cijenio, uvučen u tu prljavu igru što koncidira sa Večernjim listom koji je tu istu provokaciju učinio istog datuma.

Zaista gnjusno i do kraja pokvareno od novina koje su do sada glumile objektivnost i europske standarde javne riječi.

Moja fotografija je skinuta i zloupotrebljena sa internet stranica novinara Željka Peratovića koji je objavio moj demanti na pisanje novinara Globusa Marka Cigoja, koji redakcija"Globusa" nije htjela objaviti.

Molim Vas du skladu sa Zakonom o javnom priopćavanju objavite ovaj moj prigovor-demanti jer ću u protivnom sam objaviti isti i pravdu potražiti sudskim putem.

U Zagrebu, 23. 05. 2006.


Dragutin Frančišković
brigadir u mirovini



Post je objavljen 15.06.2006. u 09:18 sati.